Til minne om William Martin,1969-2014
William Martin, en eksemplarisk leder, medarbeider og venn gikk bort etter en tapper kamp mot kreften. Will var Synergy WorldWides aller første Presidential i Europa, og var medvirkende til å gjøre Synergy Europa til det blomstrende markedet det er idag.


I løpet av hans 10 år hos Synergy WorldWide, har Will velsignet utallige liv med sin arbeidsetikk, humor og sine bemerkelsesverdige velgjerninger. Hans liv var selve symbolet på Synergys engasjement med hensyn til å etterlate en arv. Han etterlot seg virkelig en arv til sine kjære og hele Synergy-familien – en arv som vil bli husket og kopiert i mange år fremover.

«Det er ingen hos Synergy som har vært et mer utrolig eksempel på hva vi mener med å etterlate en arv,» sa Synergy-grunnleggeren Dan Higginson, som var en nær venn av Will. «Du smilte og gjorde hverdagen lysere for oss alle. Du lærte folk hvordan de skulle tro og tro på seg selv. Du lærte folk hvordan de skulle takle utfordringer ... du var en fantastisk person som lærte folk å leve som om hver dag var den siste.»

Will var høyt aktet av Synergys ledelse, Synergy-ledere og distributører over hele verden, ikke bare som en venn, men også som en mentor. Han forstod hvor viktig det var med mål og drømmer, og fikk alle rundt seg til å sikte mot sine høyeste ambisjoner.

«Will var eksemplet på «Etterlat en arv» gjennom den integriteten, kjærligheten, lidenskapen og det motet som skal til for å leve livet som om hver dag var den siste.» «Det er ikke tvil om at jeg har blitt bedre fordi Will har vist meg hvordan. Jeg sender all min kjærlighet og varmeste takk til Will for at han viste meg og hele Synergy-familen hvordan man virkelig bør leve.»

På vegne av hele Synergy-familien har det vært en stor ære og et privilegium å kjenne William Martin, som vil bli dypt savnet av alle. Vi overbringer vår kjærlighet til hans familie, og dere skal vite at, fordi han virkelig etterlot en arv til tusenvis av andre etterfølgere, vil han alltid være med oss i tankene.

«Jeg tror fullt og fast at vi kommer til å skape det største og mest utbredte nettverksmarkedsføringsselskapet i hele verden. Vi har alle bestanddelene. Vi har produktene, vi har selskapets ansatte i ryggen og, fremfor alt, har vi lederskapet i felten, og det er dere. Vi skal føre denne virksomheten helt til topps – den skal bli lagt merke til. Vi skal kjøre på for harde livet. Vi skal klare det med eller uten oss. La oss nå se til at det blir med oss.» – William Martin

CONVERSATION

Instagram

Follow Us