Prioriter arrangementer og bli vellykket


Klikk her, for å vise denne artikkelen og andre i Legacy Magazine.

Av Hakan Cetin, den europeiske rådgivningsnemden, Emerald Executive


Det er en rekke ting jeg har lært i nettverksmarkedsføringsbransjen, men ett prinsipp som virkelig skiller seg ut, er viktigheten av å organisere og delta på arrangementer.

Det er ingen garanti for at du vil lykkes ved å delta på alle de store arrangementene, men jeg har lagt merke til at de som har størst fremgang innen nettverksmarkedsføring og med Synergy WorldWide, er alltid blant dem som deltar. Det er mye sannhet i denne påstanden.

Videre har jeg lært å begynne å planlegge arrangementer på forhånd, fordi det gir meg mer enn nok tid til å annonsere dem. Når du bestemmer deg for å delta på et arrangement, er du kanskje ikke klar over det, men du bidrar betraktelig til suksessen til hele selskapet.

Når du deltar på et stort arrangement, for eksempel det forestående Barcelona Summit i september 2014, får du innblikk i den store helheten. Du forstår at Synergy er mer enn bare et konsept. Det er virkelig. Du føler en bindende, internasjonal entusiasme, og du oppdager at Synergy er i virksomhet over hele verden. Du begynner også å forstå at du har en internasjonal forbindelse! Synergy-ledernes suksesshistorier vil inspirere deg.


Du vil kanskje tenke, «Hva er forskjellen mellom meg og denne lederen? Denne personen er ikke smartere eller bedre enn meg. Vi har lignende bakgrunn. Jeg har faktisk flere ferdigheter enn denne personen har, men de lykkes likevel med denne virksomheten!»

Dette håpet kan gi deg den motivasjonen du trenger for å nå ditt endelige mål innen selskapet. Disse topplederne vil få deg til å lære av deres erfaringer, og deretter vil de vise hvordan du bygger opp en Synergy-virksomhet fra grunnen av, samtidig som du unngår fallgruvenene. Synergy-nyheter og fremtidige planer vil ligge rett foran deg.

Dan Higginson, grunnlegger av Synergy WorldWide, vil vise deg at Synergy handler om mye mer enn å tjene penger! Du føler at du er en del av noe stort som beriker tilværelsen for mange, et selskap som føles som hjemme og gir deg en mening.

Sist, men ikke minst, vil du oppdage at du ikke er alene. Synergy er en stor global familie, og du har hundrevis, ja, til og med tusenvis av forbindelser rett foran deg. Du ser hvor mange personer som deltar på arrangementene, og det går opp for deg at denne virksomheten kan fungere for deg, fordi den har fungert for andre.

Arrangementer er der grunnlaget for fremtidige ledere blir skapt. Det er i det minste det jeg har lagt merke til i min erfaring med nettverksmarkedsføring. Arrangementer hjelper teammedlemmer til å sette seg mål og legge planer. De oppmuntrer deg til å begynne å sette disse planene i verk øyeblikkelig.

Det gjør livet lettere å ta med seg partnere til de store arrangementene som avholdes minst to ganger i året. De teammedlemmene jeg har invitert til arrangementer har hatt en utrolig vekst og arbeider fremdeles for Synergy.

Når noen spør meg om det er verdt å delta på arrangementer, kan jeg ikke oppsummere alle de grunnene til at de trenger å dra. Jeg kan ikke beskrive atmosfæren og magien du finner der på en adekvat måte. Jeg forteller disse personene at de må oppleve den selv! Da jeg ble invitert til mitt første arrangement, var jeg sta. Jeg måtte ta en sjanse og faktisk delta på et arrangement for å åpne øynene til en verden av muligheter.

Det er så mange unnskyldninger folk kommer med om hvorfor de ikke kan delta på Synergy-arrangementer: «Det er for dyrt», «det er for langt å reise», «jeg forstår ikke nettverksmarkedsføringsspråket» og «jeg ser ingen fordeler med å delta».

Disse arrangementene er viktige nok til at man bør finne en måte for å kunne delta. Du må alltid ofre noe for å oppnå de store tingene i livet! Istedenfor å dvele ved kostnadene, bør du tenke på hva du oppnår. Spør deg selv om hva det vil koste deg hvis du ikke deltar. Hva ville du gi opp?

Du må spørre deg selv om hvor langt du vil nå i de neste årene. Er du tilfreds med tilværelsen, slik den er nå? Hvor og hvordan vil du bo? Det er liten sjanse for at livet ditt vil bli slik du ønsker at det skal være, hvis du ikke gjør en innsats. Forestill deg hvordan livet kunne arte seg med de tingene du ønsker deg. Disse tingene kan bare bli dine hvis du legger om livet ditt.

Disse tankene har hjulpet meg til å skape et momentum i mitt liv og opprettholde en høy motivasjon. Jeg har sett andre gjøre det samme og finne løsninger som endret tilværelsen for dem. Disse endringene begynte for mange da de deltok på sitt første Synergy-arrangement. Det er der de fant inspirasjonen og troen på selskapet.

Vil du virkelig at det skal skje endringer med din egen tilværelse? Bestem deg for å delta på det neste arrangementet. Ta et skritt videre og ta med deg noen.

Jeg vil, når dette er sagt, treffe deg på Barcelona Summit i september, og forhåpentligvis på mange arrangementer før det.

Kjøp billettene til Summit 2014 nå hvis du ikke allerede har gjort det. Plassene fylles opp raskt, og du vil angre på at du gikk glipp av denne!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us