Gratulasjoner til Synergys nyeste Presidential Executive Kim Eun Ji!

Da Kim Eun Jim studerte Optical Science og Business Management på college, drømte hun om å drive egen forretning i stedet for å ha en vanlig kontorjobb.


"Mens jeg lette etter en passende bransje, fortalte en venn meg om nettverksmarkedsføring. Ut ifra det jeg fikk høre, forstod jeg at dette var akkurat den forretningsmodellen jeg hadde lett etter. Å hjelpe andre og samtidig oppnå personlig suksess? For en fantastisk forretning det ville være!”

Hun arbeidet først i et lokalt selskap i Korea og gjorde det bra der. Men det tok ikke lang tid før hun forstod at selskapet ikke var pålitelig og at dette i stor grad begrenset hennes suksess. Det var på samme tidspunkt hun møtte Emerald Executive Yoon Ji Young som var glad for å kunne introdusere henne for Synergy. Hun fikk deretter møte Double Presidential Executive Hwang Han Tae i Busan. Etter dette møtet bestemte hun seg for å slutte seg til Synergy.


"Det var fantastisk! Alt jeg trengte for å lykkes fantes allerede hos Synergy. Her fant jeg de beste produktene og det beste systemet i verden. Jeg var overbevist.”

Kims Synergy-forretning vokste raskt, men slik det ofte er; det ble ikke helt som hun hadde ønsket. Kim møtte på mange utfordringer.

"Hver gang ble jeg deprimert", forteller hun. "Hwang Yun Tae ga meg mange råd om hvordan jeg kunne komme over vanskelighetene. Og når jeg så ham bygge sin globale forretning så lidenskapelig, ble jeg motivert til å arbeide hardere. På den måten lyktes jeg til slutt.”

Synergy har ikke bare økt Kim Eun Jis inntekt, men også forandret hennes og hele familiens liv. Nå gjør hun seg klar til å gå tilbake til det grunnleggende og fortsette å bygge forretningen med et fornyet perspektiv.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us