Tar du imot SLMsmart aktiveringsutfordring?

Forretningsmuligheten din ble nettopp mye større. Nå er SLMsmart Meal Replacement offisielt tilgjengelig i alle markeder og gir deg sjansen til en andel av slankemarkedet. Forretningen din er åpen for nye kunder og distributører. Du har mulighet for stor vekst, og Synergy vil belønne deg mens forretningen din vokser!


Vi introduserer SLMsmart aktiveringsutfordring! I perioden 1. oktober 2014 – 28. februar 2015 vil Synergy utbetale to forskjellige bonuser til dem som aktivt sponser og bygger med 200 CV eller 500 CV SLMsmart aktiveringspakke. 

Bonus nr. 1: SLMsmart aktiveringsbonus

For hver tredje person du sponser som nytt teammedlem eller ny kunde og som kjøper 200 eller 500 CV SLMsmart aktiveringspakke, vil Synergy belønne deg med en SLMsmart aktiveringsbonus på 100 Euro. Denne bonusen vil du få hver gang tre nye egensponsede er aktivert på en slik pakke – og det er ingen grense for hvor mange ganger i måneden du kan opptjene en SLMsmart

aktiveringsbonus. 

For å ha krav på SLMsmart aktiveringsbonus sponsor sende skjema for SLMsmart aktiveringsutfordring til kundeservice.

→ Skjema for SLMsmart aktiveringsutfordring

Obs! SLMsmart aktiveringsbonus blir utbetalt kun når du har sponset inn 3 nye personer. 

Bonus nr. 2: SLMsmart utfordringsbonus

Dersom du får dine nylig sponsede personer til å delta i en 90-dagers utfordring og til å ha autoship på en SLMsmart-pakning på minimum 120 CV i to påfølgende måneder etter aktiveringsordren, vil Synergy gi deg en SLMsmart utfordringsbonus på 200 Euro.

For å ha krav på SLMsmart utfordringsbonus etter 90-dagersperioden, sponsor sende inn skjema for SLMsmart aktiveringsutfordring til kundeservice.

→ Skjema for SLMsmart aktiveringsutfordring

Oppfordre alle til å ta imot den 90-dagers SLMsmart-utfordringen for å gå ned i vekt og beholde en sunn vekt!


Eksempel: Erik har sponset inn to grupper på tre personer med SLMsmart-pakken på 200 CV. I én av gruppene kjøpte alle tre aktiveringspakken samt pakker i de to påfølgende månedene. I den andre gruppen kjøpte alle tre aktiveringspakken, men bare to av de tre fullførte 90-dagersutfordringen ved å kjøpe pakken på 120 CV de to neste månedene. Erik tjente 300 Euro for den første gruppen og 100 Euro for den andre gruppen. Han opptjente dessverre ingen SLMsmart utfordringsbonus (200 Euro) for den andre gruppen.


OBS!
  • Dersom en person i en av dine grupper på tre bryter utfordringen underveis, kan denne personen erstattes av en person som har kjøpt aktiveringspakken og som er i en gruppe som enda ikke er komplett (ikke tre personer enda). Du må imidlertid fylle ut skjema for SLMsmart aktiveringsutfordring for å tilføye en ny person til en av dine grupper.
  • Alle som deltar i utfordringen må ha en aktiv autoship.
  • Du selv må ha en aktiv autoship på minst 120 CV for å kvalifisere for SLMsmart aktiveringsbonus og SLMsmart utfordringsbonus.
Det er ingen grenser for hvor mange ganger du kan opptjene disse bonusene! Jo flere grupper på tre du aktiverer og beholder i SLMsmart-utfordringen, desto gladere blir bankkontoen din.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us