Synergy Europa er offisiell sponsor av verdenskjente idrettsutøvere

Synergy WorldWide er på vei inn i idrettsverdenen, og både profesjonelle utøvere og amatørutøvere oppdager at V3-systemet, SLMsmart og e9 gir bedre prestasjon.

Bengt Emanuelsson, General Manager for Synergy Skandinavia, kom med en kunngjøring på Summit 2014 som vil revolusjonere hvordan Synergy-produktene blir markedsført og hvem de blir presentert for.

Synergy er nå offisiell sponsor for det sveitsiskregistrerte sykkelteamet IAM Cycling, som deltok i Tour de France 2014 og er tilsluttet UCI Professional Continental.

Teamets matposer og sykler har Synergys V3-logo.

Teamet IAM Cycling består av 25 syklister som er blant de beste i verden.

Syklistene på IAM Cycling kjente kraften i Synergys produkter fra dag én. De hadde tillit til produktene og brukte dem før og under trening innendørs, ute på veien, under konkurranser og også ved restitusjon. Disse profesjonelle idrettsutøverne bruker V3-produktene daglig og er ivrige etter å prøve Synergys nylanserte produkter, blant annet e9 og den forbedrede ProArgi-9+-formuleringen.

“Under etapperitt bidrar ProArgi-9+ til normal muskelfunksjon og hjelper meg å bekjempe tretthet og utmattelse,” sier Matthias Brändle, profesjonell syklist på IAM Cycling og østerrisk mester. “Og det utgjør en forskjell.”
V3-systemet og de andre Synergy-produktene er utviklet for å hjelpe mennesker i alle aldre og uansett livsstil, til å yte sitt beste, også idrettsutøvere. Synergy ser frem til å formidle dette budskapet og vil i fremtiden inngå mer strategiske partnerskap med verdenskjente idrettsutøvere.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us