Et nytt rekordår for Synergy WorldWide

Synergy er et selskap som gjør fremskritt! 

Vår stødige vekst og dedikasjon til kvalitet gjør Synergy til et dynamisk selskap som er konkurransedyktig innenfor både kosttilskuddbransjen og nettverksmarkedsføring.


Vi er stolte over å kunngjøre at Synergy i regnskapsåret 2014 opplevde rekordvekst! Ifølge Nature's Sunshine Products siste regnskapsrapport for 2014 økte Synergys salg dramatisk med ca. 18,3 % — en prestasjon som kan tilskrives Synergys ledelse og teammedlemmer over hele verden. Synergys markeder i Japan og Sør-Korea hadde et spesielt godt år, og Synergys suksess i 2014 skyldes i stor grad en utrolig innsats fra teammedlemmer i disse landene.

Synergys teammedlemmer er selskapets hjerteblod, og vi er stolte over å ha med oss så dyktige og hardtarbeidende mennesker. Hvert vellykkede år for Synergy skapes av den daglige innsatsen til teammedlemmene ute i markedet som sprer Synergys visjon om optimal helse, økonomisk frihet og totalt sett høyere livskvalitet.

“Vi føler oss beæret over å være representert av et så entusiastisk nettverk av mennesker, som har bestemt seg for å utgjøre en positiv forskjell i både sitt eget og andres liv,” sier Dan Norman, president for Synergy WorldWide. “Vår vekst i 2014 er et bevis på at Synergys potensiale er grenseløst, og vi er sikre på at teammedlemmer over hele verden vil fortsette å øke standarden.”

Teammedlemmenes engasjement, kombinert med utmerket lederskap, eksepsjonelle eventer, lanseringer av nye produkter og en misjon om å etterlate en arv, gjorde 2014 til et år vi vil huske.

Gratulerer med et vellykket 2014. Vi gleder oss til å se hva vi sammen kan oppnå i 2015.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us