Kombinerer Synergy og trening for å hjelpe andre

Teammedlem Elin Holmen var som tenåring norsk juniormester i langrenn, en sport som krever utholdenhet og full kroppsstyrke. Elins svært aktive livsstil i Brumunddal har ikke avtatt siden hennes glansdager i løypene. Hun er faktisk kanskje i bedre form nå enn noen gang, idet hun veksler mellom vektløfting, løping, fotball, golf, slalom og langrenn, foruten andre sportslige aktiviteter.

Elin, som er en kvinne i 30-årene, vet at det er viktig å ha fokus på en god helse rent generelt, slik at det blir lettere å opprettholde fysiske og atletiske talenter i årene fremover. Det er derfor Elin praktiserer «ren mat» – det vil si å holde seg borte fra foredlet mat eller ferdigmat av noe slag – i tillegg til treningsopplegget sitt.

Da Elins sponsor, Vegard Paulsen, introduserte henne for SLMsmart Meal Replacement, var hun interessert i å finne ut om protein og næringsstoffer i produktet ville bidra til å gi henne mer energi på treningssenteret og opprettholde vekten. Etter en prøverunde nølte hun ikke med å slutte seg til Synergy-teamet i november 2014.

Takket være hjelpen fra sponsoren sin med å sette sammen en presentasjon av SLMsmart og e9, begynte Elin å introdusere SLMsmart for andre, og har siden aktivert mer enn 35 personer på SLMsmart-pakker, noe som betyr at hun har oppnådd begge SLM 10 Club-bonusene.

«Målet mitt med alt dette er å hjelpe andre til å nå sine mål,» sier Elin. «Jeg bruker min treningsekspertise til å hjelpe disse personene med å sette sammen et trenings- og ernæringsopplegg. Jeg hjelper dem med å gjøre endringer hver uke, og hver gang de lurer på noe, vet de at de kan komme til meg. Personene i min gruppe som følger opplegget sitt, har opplevd gode resultater med produktene til nå, og resultatene synes. Dette gjør jeg fordi jeg vet at min ekspertise virkelig kan være til nytte.»

Elin bistår for det meste gruppen sin via Facebook, og hun setter opp én time med personlig konsultasjon med dem som trenger mer oppfølging for å nå idealvekten sin. Hun vil lage et realistisk treningsopplegg som passer den enkeltes livsstil.

Gjennom Elins erfaringer til nå har hun oppdaget at følgende få grep har vært nyttige for å lykkes med å dele SLMsmart og e9:

STØTTE FRA TEAMET
Lær deg så mye du bare kan om produktene, og stol fullt og fast på at sponsoren din lærer deg opp og gir svar på spørsmål du måtte ha.

TA OPPGAVEN PÅ ALVOR
Opparbeid tillit hos dem du arbeider sammen med ved å ta vare på helsen din.

VÆR ET FOREGANGSEKSEMPEL
Bruk Synergy-produktene og følg dietten og treningsopplegget du skal lære andre å følge. Dette får gruppen til å bli trygg på de produktene de skal bruke.

VÆR PÅLITELIG
Tilby så mye støtte som mulig. De som setter seg en idealvekt som mål, trenger noen til å heie på seg, noen med gode kunnskaper og noen som er entusiastiske.

VÆR ET PRODUKT AV PRODUKTET
Bli et levende bevis på at produktene virker.

«Hvis du selger for å selge og produktet egentlig ikke virker, er det ikke greit for meg,» sier Elin. «Det er derfor det var så viktig for meg å prøve SLMsmart og e9 først. Jeg oppdaget den gunstige virkningen de hadde for treningen min, så jeg visste at jeg kunne hjelpe folk som både prøvde å øke treningsinnsatsen og nå sin idealvekt. Jeg bruker produktene akkurat slik jeg forteller andre at de skal bruke dem.»

CONVERSATION

Instagram

Follow Us