Melding fra General Manager: Sommeren 2015

 Synergy-ledere fra hele verden kan fortelle at deltakelse på Synergy-eventer er en flott måte å bli kjent med kolleger, å få uvurderlig opplæring og å introdusere nye teammedlemmer for Synergy-samfunnet. Dessuten er de fulle av inspirerende presentasjoner, underholdning og moro. Sommeren går mot slutten, men vi gleder oss til årets beste event; Summit 2015 i Roma!

Synergy har i mange år vært kjent som et selskap med fokus på hjertehelse, men vi har i de senere år nådd nye markeder og målgrupper. Vi tror fremdeles på å styrke kardiovaskulær helse, men produktene våre blir nå også brukt av toppidrettsutøvere over hele verden for å maksimere prestasjonen under trening og konkurranser. Tusenvis av mennesker har opplevd å få kontroll over vekten med flere av våre produkter.

Synergy var stolt sponsor for teamet IAM Cycling under Tour de France i sommer. Teamet greide å avslutte blant de 10 beste - en utrolig fin plassering! Idrettsutøverne våre er ikke de eneste som gjør det bra i år; teammedlemmene våre har også hatt et suksessfylt år. Jeg ser frem til å se at våre ypperste teammedlemmer får anerkjennelse under Summit. Vi gleder oss også til å lansere nye produkter, kampanjer og tips for forretningsbygging. Under Summit 2015 vil vi lansere et program som kan forvandle forretningen din! Denne nylig omdesignede forretningsmodellen vil hjelpe deg til å nå ditt maksimale potensiale hos Synergy - på en helt ny måte.

Når det er sagt; det er aldri for tidlig å starte planleggingen mot Legacy Retreat 2016 på Kona, Hawaii! Pass på å dra fordel av kampanjen som blir lansert i Roma, for å sikre deg en plass på Legacy Retreat. KLIKK HER for å se de gjeldende kvalifiseringskriteriene!

Jeg gleder meg til dette neste kapitlet av 2015 og ser frem til å se dere på våre kommende eventer. Når Summit 2015 er avsluttet, vil vi arrangere eventer for å minne dere på de spennende produktlanseringene og programmene som blir kunngjort i Roma. Vårt første event vil bli i Finland 8. september. Nærmere opplysninger kommer snart. Ikke gå glipp av dette!

Jeg har trivdes i mine første måneder som General Manager, og jeg har satt ekstra stor pris på å jobbe med alle dere. Jeg vil gratulere dere med enda et suksessfylt kvartal! Håper å se deg på Summit!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us