Ny Team Manager: Mirva Martikainen

Mirva Martikainen sluttet seg til Synergy i 2011 etter at sponsoren hennes, Maija Kreivi, hadde introdusert henne for Synergys produkter. Hun forelsket seg i produktene, og etter å ha opplevd en forbedring av sin egen helse, bestemte hun seg for å bli teammedlem og dele muligheten med andre.

Siden Mirva eier en sykepleiebedrift og ser virkningene av dårlig helse på pasientenes livskvalitet, føler hun et personlig ansvar for andres helse og velvære. Synergys anerkjente produkter, kombinert med den unike forretningsmuligheten, ga Mirva mulighet til å øke inntekten sin, samtidig som hun var tro mot egne verdier.

“Jeg ble tiltrukket av at Synergy tilbyr den samme forretningsmuligheten til nybegynnere som til erfarne teammedlemmer”, sier Mirva. “Det er ikke mange selskaper som tilbyr alle teammedlemmer, uansett rangering, samme vei til suksess.”

Etter at Mirva grep muligheten hos Synergy, har hun opplevd en enorm økning i personlig inntekt, og hun setter stor pris på at hun kan bygge forretningen i sin egen fart. Drivkreftene har vært hennes personlige erfaring med produktene og lidenskapen for forretningen.

“Jeg anbefaler virkelig at du selv prøver produktene,” sier Mirva. “Straks du ser de positive resultatene på deg selv, kan du dele ditt personlige vitnesbyrd med andre. De kan selv se at produktene faktisk fungerer og at du har stor tro på det du deler med dem.”

At hun har et så mangfoldig og støttende team har også vært viktig for hennes suksess, og hun mener det er utrolig viktig at teammedlemmene deltar på lokale eventer og kommer i kontakt med andre teammedlemmer i sitt område. For tiden deler hun tiden sin på sykepleiebedriften og Synergy-forretningen, men hun ser frem til å kunne gå over til å jobbe fulltid med Synergy i løpet av de neste fire årene. Hun er takknemlig for det hardtarbeidende teamet sitt og for støtten hun får fra ektemannen og sønnen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us