Ny Team Manager: Oliver Staudenmann
Oliver Staudenmann er sveiseinspektør, teknolog og ingeniør og er en alle tiders handyman som alle ville ønske å ha på sitt team. Synergy er heldige som har så hardtarbeidende teammedlemmer som Oliver. Han er Europas nyeste Team Manager og er en ivrig talsmann for ProArgi-9+ på grunn av den fantastiske innvirkningen dette produktet har hatt på hans egen helse.

Oliver er født i Sveits og oppvokst i Norge, men bor for tiden i Brasil og reiser verden rundt for å bidra i store konstruksjonsprosjekter. Han var nylig i Angola og arbeidet med verdens største undersjøiske prosjekt - en konstruksjon på 1500 meters dyp; en utfordring han ikke kunne la gå fra seg.

Oliver har hatt en vellykket karriere, men ble likevel interessert i nettverksmarkedsføring i 2003 og var med i et direktesalgsselskap fra 2004 til 2007. Han studerte kompensasjonsplanen til mange selskaper, samtidig som han var travelt opptatt med å nå de målene han hadde satt seg innenfor sveiseindustrien. Mens han jobbet fulltid innenfor denne bransjen, ble Oliver introdusert for Synergy i 2009 av sin venn og sponsor Martin Østvang. Det var ikke før i 2014, etter å ha hatt store helseproblemer, at han gjenoppdaget ProArgi-9+ og begynte å bygge sin egen Synergy-forretning.

“ProArgi-9+ reddet både karrieren og helsen min,” sier Oliver. “Produktenes høye kvalitet, selskapets gode omdømme og merittliste, samt den overlegne kompensasjonsplanen, er noen av grunnene til at Synergy er det riktige selskapet for meg.”

Når han nå har nådd tittelen Team Manager, er Oliver overbevist om at Synergys struktur og anerkjennelseskultur fungerer fordi det innbyr til å sette seg mål. Han er også overbevist om at forretningsmodellen Elite Honors er perfekt for å opparbeide et solid fundament og langsiktig suksess. I dag er han sponsor for fem Elite Honors-kvalifiserte teammedlemmer.

Olivers oppskrift på suksess er å ha drømmer, sette seg mål, legge planer og holde seg til de planene. Planen kan man endre på, men målet skal man aldri gi slipp på. Han sier han lever etter ordtaket; “A failure to plan, is a plan to fail.” (Om du ikke legger en plan, har du planlagt å mislykkes)

“Jeg er stolt av det jeg har oppnådd, fordi jeg vet at jeg i løpet av den prosessen har hjulpet mange mennesker til bedre helse og livsstil”, sier Oliver. “Mitt høyeste mål for teamet mitt er å hjelpe millioner av mennesker — spesielt i Sør-Amerika — til å oppleve de samme forbedringene i livet sitt.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us