Spotlight på Elite Honors


Med Elite Honors-programmet i full sving bygger teammedlemmer sterkere forretninger ved hjelp av definerte og månedlige mål.

I september kvalifiserte 330 teammedlemmer i Europa seg for Elite Honors. Det betyr at minst 330 nye distributører ble registrert og at mer enn 1000 kunder ville kjøpe Synergys produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifisert, har oppdaget at Elite Honors inntjeningsmodell er akkurat det de har savnet i forretningen sin.

Gratulerer til alle som hittil har lykkes gjennom Elite Honors!

Her er noen ord fra våre nyeste Elite Honors-kvalifiserte om deres suksess med Elite Honors:

Kim Bradley, Storbritannia

«Ved å selv oppnå Elite Honors hjelper du alle på teamet ditt på lang sikt fordi det å gå foran med et godt eksempel er en nøkkelforutsetning for at en virksomhet skal gå godt. Det å vise veien – ikke bare én måned, men mange måneder året gjennom – gir deg selvtillit og de som ledes av deg, får også den selvtilliten. Resultatet av aktiviteten din blir større engasjement, fremdrift og økonomisk sikkerhet for alle. Jeg er veldig begeistret over fremtiden min med Synergy og har en sterk følelse av at dette blir et jubelår for alle de som satser på Elite Honors.»


Sari Pulkka, Finland

«Rett etter at jeg kom hjem fra Roma-konferansen, kunne jeg allerede se suksessen som andre hadde med Elite Honors-programmet og det inspirerte meg til å kvalifisere. Jeg ville lede teamet mitt med å gå foran med et godt eksempel, men det er også fint å få anerkjennelse for arbeidet mitt, noe som motiverer meg til å kvalifisere meg hver måned. Go Elite Bonus gir merverdi for de som allerede følger solide strategier for bygging av en virksomhet. Selv om det er flott å ha et mål i tanke, skal det være gøy å dele Synergy-erfaringene dine med andre! Det har vært godt å fortelle andre om mine egne positive erfaringer med produktet og hjelpe dem til å velge produkter som gir dem det største utbyttet. Energien og holdningen din er smittende, så hold deg avslappet og kos deg, så kvalifiserer du deg for Elite Honors før du vet ordet av det!»

Marlis Hoffmann, Tyskland

«Elite Honors-programmet er en flott utvidelse av virksomhetsstrukturen vår fordi den støtter formålsparagrafen vår om å lytte til kundene våre og arbeide med dem for å finne en løsning på problemene deres. Den personlige oppmerksomheten som gis til hver kundes forskjellige behov, fremmer tillit og kundelojalitet. Tilfredse kunder deler sine positive erfaringer med andre, noe som gjør det mulig for nettverket vårt å vokse på stabilt vis. Elite Honors Club fremmer samarbeid i teamet og individuell støtte for hver nye distributør, noe som også bidrar til at nye distributører raskt ser fordeler gjennom produktsalg og forretningsvekst.»

Klikk her for å få vite hva som kreves for å bli Elite Honors-kvalifisert.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us