Godt nyttår til alle Synergy-teammedlemmer!


Ettersom 2016 er over, vil jeg takke hver og én av dere for å gjøre dette til et minneverdig år. Vi har hatt stor suksess dette siste året, og det er på grunn av all kjærligheten og det engasjementet hver og én av dere har til selskapet.

Jeg er spent på hva fremtiden vil bringe når vi starter året 2017 hos Synergy WorldWide. Som dere alle vet, har vi mange spennende nye produkter og kampanjer å introdusere til dere i de kommende månedene! Den mest bemerkelsesverdige er Elite Health Purify Kit som blir tilgjengelig på alle de europeiske markedene.

Vi har oppdatert Elite Honors og Go Elite-kampanjene våre for det nye året. Jeg ser frem til å se dere alle bli anerkjent for det harde arbeidet som dere bidrar med til Synergy, og håper at dere vil strebe etter å bli Elite Honors-kvalifiserte hver måned for å dra nytte av de fordelene som kommer med denne kvalifiseringen.

Det kommende året vil se at det skjer store ting for Synergy. Jeg gleder meg til å gjøre 2017 til et minneverdig år, og ser frem til å ha med meg hver og én av dere på denne reisen.

Carmelo D’Anzi
Visedirektør Europa
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us