Spesifisering av Elite Honors


Nye kvalifikasjoner for Elite Honors i 2017 ble lansert tidligere denne måneden. Som en bedrift gleder vi oss over å kunne se programmet bidra til og støtte økt vekst på tvers av Europa.

Det har nylig blitt stilt spørsmål rundt aktiveringsvolum-delen av kvalifikasjonene, som vi ønsker å redegjøre for. Kvalifikasjonene for programmet ble kunngjort som følger:

Kvalifikasjonsnivåer:
De følgende CV-nivåene representerer tre kvalifikasjonsnivåer som vil påvirke anerkjennelsesdelen av dette programmet. Alle CV-nivåene gjelder for tracking center 1 (TC1) og aktiveringsvolum tas ikke lenger med som en bestanddel i Elite Honors-kvalifiseringen.

600 CV*
1200 CV*
2400 CV*

*Alle ovenstående CV-nivåer kommer utgjør tillegg til dine ordinære månedlige kvalifikasjonsnivåer.

Eksempel: I USA er den månedlige standardkvalifikasjonen 120 CV. For å kvalifisere for Elite Honors må du ha minimalt 720 CV for TC 1.

Delen som spesifiserer at «... aktiviseringsvolum er ikke lenger en medregnet del av Elite Honors-kvalifiseringen.» viser til det tidligere kravet i 2016, om at man må ha 200 CV i aktiviseringsvolum for å kvalifisere. Dette betyr ikke at en ny distributør som blir aktivert med 600 CV ikke vil få volumet til å telle mot 2017-kravet om 600 CV + standard volum for kvalifisering. Personlig aktiveringsvolum vil fortsette å telle som personlig TC1-volum.

Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere avklaring rundt dette kan du ta kontakt med din lokale daglig leder eller kundeservice.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us