Spesifisering av Elite Honors

onsdag, januar 11, 2017


Nye kvalifikasjoner for Elite Honors i 2017 ble lansert tidligere denne måneden. Som en bedrift gleder vi oss over å kunne se programmet bidra til og støtte økt vekst på tvers av Europa.

Det har nylig blitt stilt spørsmål rundt aktiveringsvolum-delen av kvalifikasjonene, som vi ønsker å redegjøre for. Kvalifikasjonene for programmet ble kunngjort som følger:

Kvalifikasjonsnivåer:
De følgende CV-nivåene representerer tre kvalifikasjonsnivåer som vil påvirke anerkjennelsesdelen av dette programmet. Alle CV-nivåene gjelder for tracking center 1 (TC1) og aktiveringsvolum tas ikke lenger med som en bestanddel i Elite Honors-kvalifiseringen.

600 CV*
1200 CV*
2400 CV*

*Alle ovenstående CV-nivåer kommer utgjør tillegg til dine ordinære månedlige kvalifikasjonsnivåer.

Eksempel: I USA er den månedlige standardkvalifikasjonen 120 CV. For å kvalifisere for Elite Honors må du ha minimalt 720 CV for TC 1.

Delen som spesifiserer at «... aktiviseringsvolum er ikke lenger en medregnet del av Elite Honors-kvalifiseringen.» viser til det tidligere kravet i 2016, om at man må ha 200 CV i aktiviseringsvolum for å kvalifisere. Dette betyr ikke at en ny distributør som blir aktivert med 600 CV ikke vil få volumet til å telle mot 2017-kravet om 600 CV + standard volum for kvalifisering. Personlig aktiveringsvolum vil fortsette å telle som personlig TC1-volum.

Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere avklaring rundt dette kan du ta kontakt med din lokale daglig leder eller kundeservice.

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.