Forbedret Purify Kit og Purify GuideSynergy WorldWide har forbedret settet med Purify-produkter og veiledningen til Purify-programmet, slik at det er enklere for teammedlemmer og kunder å tilpasse Purify Kit til egne behov.

Etter grundig forskning har Synergys medisinske og vitenskapelige rådgivende organ samt staben ved Hughes Center godkjent et 21-dagers Purify-program. Vi anbefaler fremdeles det komplette 7-dagers Purify-programmet, men dette alternative og utvidede programmet har den samme rensende effekten.


Hva er nytt?

1. UTVIDET PROGRAM: Som nevnt ovenfor kan Purify-programmet nå forlenges til 21 dager. Den nye Purify Guide, som er tilgjengelig bare på nettsiden, gir praktisk veiledning til hvordan du eller kundene dine kan forlenge Purify-programmet ut over de opprinnelige 7 dagene.

2. MER BIOME ACTIVES: Nå inneholder et Purify Kit 60 porsjoner Biome Actives til samme pris som de opprinnelige 30 porsjonene.

3. QR-KODE: I Purify Guide, som nå finnes på nettsiden, er det en praktisk QR-kode. Skann koden med mobiltelefonen, så ledes du direkte til den informasjonen du trenger for å lykkes med Purify-programmet. Du kan også få tilgang til den digitale Purify Guide ved å klikke her.


For kunder og nye teammedlemmer som ønsker å oppnå et balansert og sunt mikrobiom, er Purify Kit perfekt for aktiveringsordren. Men hvorfor nøye seg med det? Når man er aktivert på Purify Kit, kan man legge det nylig lanserte Biome Core Kit i sin månedlige autoship-ordre. Disse produktene fungerer langsiktig og hjelper deg å oppnå bedre helse gjennom et sunt mikrobiom.

Purify-programmet kan forandre liv og er den beste starten på en ferd mot Elite-helse. Nå har du en perfekt anledning til å prøve og se selv!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us