Min Vision Retreat tur til Utah - Morten Falstad

Mitt navn er Morten Falstad og jeg er nylig tilbake fra en fantastisk tur til Utah hvor jeg fikk se og oppleve Nature Sunshine & Synergy WorldWide i aksjon. Vi var på besøk hos produksjonsanlegget, hovedkontoret og ikke minst forskningssenteret. Det var imponerende og se den organisatoriske ærligheten, produktkvaliteten og effektiviteten på nært hold.

Med mer enn 600 tester fra ingredienser til ferdig produkt, vet man med sikkerhet at kundene får akkurat det som står på etiketten og at produktene ikke inneholder forurensninger eller tungmetaller. Testingen sikrer også at ingen produkter har rester fra andre produkter eller produksjoner.

Ved hjelp av topp moderne instrumenter og utstyr kan Synergy WorldWide med sine forskere skape kraftige og unike produktformuleringer. Produksjonsanlegget har nylig blitt økologisk godkjent. Dette er fantastiske nyheter, men som de sa, alt produseres og testet etter en enda høyere standard. Synergy WorldWide setter sin egen standard for kvalitet! Synergy benytter seg av et høyt antall ulike ingredienser og råvarer som oppbevares for best bevaring på enten et tørrlager, kjølerom eller i frysere. Det var betryggende å høre at den globale logistikksjefen har vært i selskapet i 28 år og gjennomsnittlig ansettelsestid for lagerarbeiderne er 15 år!

Etter en svært spennende og lærerik omvisning på Hughes Center for Research and Innovation, fikk vi et foredrag fra Noah Jenkins. Hughes Center for Research and Innovation foretar både kliniske og bakteriologiske tester. Noah fortalte hvor viktig det er å starte med Purify Kit, slik at kroppen blir best mulig forberedt for å kunne ta best nytte av de andre produktene. Dette gjelder med tanke på helse, vektkontroll, trening, idrett og hudpleie.

Vi fikk også en nyttig innføring i Synergy sitt nyeste produkt, Omega-3. Det ble forklart hvordan Synergy sin Omega-3 er av ypperste kvalitet og hvordan produktet Omega-3 også er med på å forbedre og arbeide sammen med funksjonen til Proargi-9+.

Videre fikk vi høre om det nye veldedighetsprogrammet «Impact Foundation» og programmets Vitamin Engler. Programmet vil fokusere på å dele ut vitaminer og mineraler til mødre og barn i nød. Målet er å hjelpe 1 million spedbarn de neste kommende årene.

Noe av det beste med Vision Retreat og slike turer er muligheten man får til å treffe alle de trivelige menneskene som jobber med Synergy WorldWide på tvers av europeiske land. Det er enkelt å bli inspirert og få nye ideer til hvordan man kan gjøre en bedre jobb som distributør for Synergy. Den første kvelden satt jeg sammen med en flott gruppe fra Italia. De snakket ikke norsk selvfølgelig og jeg kan ikke italiensk, men likevel ga vi hverandre innsikt i hvordan vi jobber ved hjelp av fingerspråk, gestikulering og haltende engelsk.


Neste dag vekslet jeg mellom mine nye venner fra Irland og Østerrike. Lørdagen gikk turen til Park City. Der fikk vi testet bowling og vi hadde lunsj. Jeg lærte både jubel ved strike og noen nye utrop på italiensk når bowlingkula fulgte renna. Senere på dagen ble vi fraktet opp i en skiheis, for deretter å sette utfor fra toppen nedover med Mountain Coaster i en vanvittig fart. Det var en herlig opplevelse! Jeg ønsker å takke Synergy for at de la opp til en kampanje som fokuserte på å vise frem det fantastiske produksjonsanlegget, forskningssenteret og hovedkontoret i Utah. Dette vil være til inspirasjon i lang tid fremover.

Kjære Synergy distributør, du er viktig! Du gjør en forskjell for hvert eneste menneske som du introduserer til Synergy sine produkter og Synergy WorldWide som firma.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us