Executive Budskap - Dan Norman

Det var ikke bare en fantastisk år i 2011 for Synergy WorldWide – det viste seg til å være det beste året i selskapets historie! Vi ble vitner til enestående vekst gjennom alle våre markeder, spesielt i Nord-Amerika, Europa of Korea. Fra tredje kvartal 2010 til tredje kvartal 2011, vokste Synergy et utrolig 39 prosent. Kanskje enda vikigere nesten en million bokser av Proargin-9 ble solgt, omtrent økning på 67 prosent over 2010! Med takk til dere, våre hjerte sunne produkter endrer liv over hele verden og vår kompensasjon plan fortsetter å gi tusenvis den vei til økonomisk frihet.

I oktober 2011 var vi glad for å velkomme Finland til Synergy familien. Energien der er utrolig – over 1000 teammedlemmer og gjester samlet i Helsinki for å feire åpning av dette eksplosive nytt markedet. Vi ser fram til mer markedsorientert åpninger i 2012, f.eks Spania og Portugal som skal åpne. Vi er sikre på at disse markedene vil bringe ekstra vekst til Sør-Europa og vil bidra til den totale suksessen til Synergy WorldWide.

Synergy vert flere hendelser i 2011, ingen viktigere enn Global Summit i Las Vegas, Nevada. I september samlet teammedlemmer fra hele verden for å feire, lære og bli anerkjent for sin utmerket innsats og lederskap. Mange prominente ledere ble anerkjent, inkludert Double Presidential Executives, Dianne og Lorin Leavitt; Presidential Executives, William Martin, Hwang Han Tae, Rudy Pedroza, Paul Blad og Dane Iorg; samt mange andre fantastiske ledere fra hele verden. Gratulere til alle som fortsetter å arbeide hardt og vokser innenfor vårt selskap.

Synergy forbereder til den kommende 2013 Global Summit i Seoul, Korea. Synergy Korea forsetter å være et sterkt marked og vi er glad at de skal vert det Global Summit i 2013. Mens du fortsetter å bygge og drive din Synergy bedrift, oppfordrer vi deg å plannlegge for dette definerende hendelsen.

Vi har nettopp feiret med våre kvalifiserte teammedlemmer i Kauai for 2012 Legacy Retreat. Dette arrangementet er høydepunktet i året og de tilstedeværende ble behandlet som kongelige på de solfylte strendene på Hawaii. For de som ennå ikke har kvalifiserte seg til Legacy Retreat oppfordrer vi deg til å jobbe hardt og møte dine mål i 2012 slik at du kan bli med i 2013.

Synergys fremtid er lys. Etter hvert som vi fortsetter å fokusere på økonomisk velstand, inviterer vi deg til å dele dine personlige historien om hvordan Synergy WorldWide forbedre ditt liv. Jeg ønsker dere mye suksess og fremgang som du fortsetter å etterlate seg en arv.

Vennlig hilsen,

Dan Normann
President Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us