Synergy Summit 2012 - Tidlig registrering!

Litt over seks måneder kommer Synergy WorldWide til København Danmark for Europas kulminerte hendelse i 2012! Bli med den 6. til og med den 8.september når vi reflektere over Europas enestående vekst og feire historiene om hvordan våre liv har blitt påvirket gjennom Synergy WorldWide.

København er hovedstaden i verdens eldste monarki. Byens 1000-år historie er nydelig reflektert gjennom sine brosteinsbelagte gater, fortryllende blanding av gamle arkitektoniske skatter og avantgarde moderne design. Denne blanding av gammelt og nytt bidrar sterkt til Københavns unik og spesiell atmosfære. Dette er absolutt et besøk verdig sted!

Ved å delta i 2012 toppmøtet vil du høre fra toppledere, leger, forskere, eksperter og Synergys corporate team og lærer om viktigheten av hjertet helse og for å høre om hvordan Synergy WorldWide planer å ligge i forkant av denne industrien.

I tillegg vil hendelsen bli fylt med fantastiske giveaways, underholdning og førsteklasses anerkjennelse! Bli anerkjent for dine enorm innsats, få god forretningsmessig råd fra Synergys mest vellykkede ledere, og forbered deg på å visualisere din fremtid med Synergy WorldWide!

Spesiell priser er tilgjengelig for alle som registrer 15.februar til og med 31.mars. Vær blant de første 200 som melder seg på Synergy toppmøtet og motta denne Synergy merket veske!

Plassen er begrenset, og jo raskere du registrerer deg, jo mer sparer du. Tidlig registrering slutter lørdag 31.mars. Spare og registrer deg i dag!

Tidlig registrering: 15.februar – 31.mars € 159

Kostnaden er per person og inkluderer alle hendelser på toppmøtet (transport er ikke inkludert). Refusjoner forutsetter en € 15 avbestillingsgebyr. Avbestillinger etter 6.august kan ikke refunderes.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us