Synergy Spania Pre-Launch

Vi er glade for å kunne kunngjøre at onsdag 1.februar til og med mandag 12.mars skal Synergy WorldWide holde en pre-lansering for Spania, vår 11 europeiske markedet! Denne kunngjøringen følger med stor spenning a forventning som Synergy WorldWide fortsetter å utvide sin internasjonale tilstedeværelse og ta fordelen av hjertet helsen til hele verden.

Synergy Europa opplever en enestående vekst som dedikerte teammedlemmer fortsette å vie seg til deling av Synergy produkter og utmerket forretningsmulighet. Vi er overbevist om at Spania vil bringe ekstra vekst i denne regionen, og vil snart stige til nivåen av suksess av nærliggende markeder.

Under pre-lansering fasen kan potensielle teammedlemmer registrere seg uten en registrering avgift eller påkrevd aktiveringspakke for å sikre sin plass i nettverket. De kan da aktivere kontoen sin ved å betale registreringsavgiften og plassere en aktiveringspakke på senere tidspunkt.

Spanske medlemmer vil ha tilgang til Synergys enestående Dual Linear Mega Match kompensasjonsplan og utmerket produkter, inkludert Mistify, ProArgi 9 Pluss, og PhytoLife. Alle produkter vil bli sendt direkte til hver enkelt teammedlem, og utbetaling vil bli deponert i sin spanske bankkonto.

For å dra nytte av dette spesielle tilbudet kan du laste ned den foreløpige Oppstartskjemaet og da sende det utfylte skjemaet til kundesupport via faks eller epost. Vær oppmerksom på at faksnummeret er utlands, med dette er bare midlertidig. Nummeret vil endre seg etter vi får et lokalt nummer.

Faks: 001 801 443 3279

Post adresse:
1955 West Grove Parkway
Suite 100
Pleasant Grove, Utah 84602

Epost adresse: eucustomerservice@synergyworldwide.com

Pre lansering møter er planlagt i Barcelona den 19.februar, Madrid den 20.februar og i Alicante-regionen den 21.februar. Hver hendelse vil bli vert av Synergy President Dan Norman og europeiske General Manager Bengt Emanuelsson. Tid og sted for disse arrangementene vil bli annonsert neste uke.

Hvis du har noen spørsmål angående denne kunngjøringen kan du henvise dem til Kundesupport, eucustomerservice@synergyworldwide.com. Vi er glade for denne nye muligheten og ser frem til spennende fremtiden for vår nye spanske teammedlemmer.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us