Europa Sommer Kampanjen

Synergys nye europeisk sommer kampanjen vil legge mer penger i lommeboken din samtidig som du bygger en sterk og stabil Synergy virksomhet. Denne kampanjen er nå underveis i alle europeiske Synergy markeder og varer fra juni til og med august 2012.

Gratis Inngang til Toppmøtet

Enhver ny europeisk teammedlem som tjener bronse rang for første gang i løpet av kampanjeperioden og som har en aktiv autoship den måneden vil motta et gratis, ikke-refunderbart billett (189 Euro verdi) til den europeisk toppmøte i København avholdt den 6. til 8. september.

Merk: Hvis du allerede har registrert for toppmøtet og kvalifisere for en gratis adgang kan det brukes til å bringe en gjest til hendelsen.

Cash Bonus

Enhver europeisk teammedlem som tjener rekkene av sølv, gull eller teamleder for første gang i løpet av kampanjeperioden og som beholder det rang eller høyere påfølgende måned vil motta tilsvarende bonus nevnt i tabellen nedenfor dersom de har en aktiv autoship under begge kvalifiserende måneder og kommer til det europeiske toppmøtet.

Sponsor Bonus

Synergys kompensasjonsplanen er avhengig av teamarbeid og samarbeid. Den personlige sponsor av et teammedlem som har tjent en cash bonus vil motta en sponsor bonus om de deltar på toppmøtet og har en aktiv autoship under begge kvalifiserende måneder.


Merk: Cash og sponsor bonuser kan betale ut kumulativt og vil bli utbetalt etter toppmøtet.

Europa Sommer Kampanjen Samtale
Klikk her for mer

CONVERSATION

Instagram

Follow Us