Ny europeiske ressurser i Pulse


Vi har nylig gjort noen spennende tillegg til Pulse i alle de europeiske markedene. Disse kommer til å være store ressurser til deg mens du forsetter å bygge opp internasjonal virksomhet.

Bilder

Letter du etter et bilde for å bruke til en PowerPoint presentasjon, visitkort eller brosjyre?

Bilder-seksjonen under ressurser har blitt oppdatert for å inkludere produktbilder, logoer og bilder som er mest etterspurt og brukt av teammedlemmer.

Klikk her>>

(Tilgjengelig i JPGm PNG og PDF-formater)


Europa videoer, skjemaer og bosjyrer

Teammedlemmene I hvert marked nå har tilgang til alle europeiske skjemaer, brosjyrer og videoer som er tilgjengelig gor øyeblikket. Dette tillater deg å utnytte Synergys oversatte materiale for kontakter som du kan jobbe men i andre markeder.

Hver av de følgende sider finnes under ressurser.


Europa videoer

Du kan nå laste ned din egen kopi av Synergys Corporate Tour video og Kvalitetssikring video på engelsk, finsk, tysk, norsk, spansk, og svensk.

Den Prosper video er også tilgjengelig i en engelsk-versjon.

Europa skjemaer

Market spesifikke skjemaer er tilgjengelig for nedlasting i PDF-format.

Innenfor denne delen vil du finne skjemaer for Østerrike, Tsjekkia, Danmark Finland, Tyskland, Irland, Nederland, Norge, Polen, Spania, Sverige og Storbritannia.

Europa brosjyrer

Synergy kvalitetssikring brosjyre og alle produktbrosjyrer (ProArgi-9 +, Mistify, PhytoLife), benyttet i hvert europeiske markedet, er tilgjengelig for nedlasting i PDF-format.

Land inkluderer Østerrike, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Nederland, Norge, Spania, Sverige, og Storbritannia.

Logg inn på Synergy Pulse for å se nylig lagt ressursene >>

CONVERSATION

Instagram

Follow Us