Synergy's Got Talent

Vi i Synergy WorldWide liker å ha det kjempegøy og derfor vil vi at du skal være med i vårt underholdningsprogram under Synergys toppmøtet i København!

Vi vet allerede at vi har de beste teammedlemmer i verden og nå er det på tide å komme litt videre, så du kan også få vise dine skjulte talenter. Vi inviterer derfor alle deltakere til å prøve seg for: "Synergy’s Got Talent!"

Uansett om ditt talent er sang, dans, sjonglering, trylling eller noe annet så ønsker vi at du vil vise dine talenter til oss, for å få en sjanse til å utføre dette under toppmøtet og bli bedømt av Synergys executive team og Presidential medlemmer.


Synergy’s Got Talent

Hvordan gjør vi det?

Alle talenter skal sendes via e-post til marketing@synergyworldwide.com. Dersom filen blir for stor kan du bruke Dropbox, yousendit eller andre "store filer leveringssystemer" og dermed sikre at vi mottar dine talent.

Kravene
  • Du må være registrert deltaker før du sender "talentet ditt"
  • Send inn ditt talent når som helst mellom 20.juni og 6.august
  • De 9 finalistene vil bli valgt og varslet den 10.august og vil ha 3 uker å forberede før toppmøtet
  • De første 3 finalistene skal få gjennomføre sitt talent på torsdag iløpet av velkomstfesten
  • De neste 3 finalistene skal utføre sitt talent på fredag under sesjon 2
  • De siste 3 finalistene skal utføre sitt talent på lørdag under sesjon 4
  • Vinneren av de 3 prestasjoner skal videre til finalen som finner sted under avskjedsfesten. Ut av de tre finalistene en første, andre og tredje premie vil bli tildelt

Del ditt talent i dag!


Stort eller lite - la oss bringe våre talenter til vår toppmøte i København! Vi ser fram til toppmøtet og Synergy’s Got Talent!

La oss gjøre dette møtet til noe helt spesielt!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us