Retningslinjer for Internett-salg

I løpet av de siste månedene har Synergy WorldWide mottatt flere meldinger om teammedlemmer som selger Synergy-produkter på Internett. Synergy tillater ikke at produktene selges på Internett gjennom Amazon, eBay eller andre uavhengige webområder, slik det tydelig fremgår av Synergys retningslinjer og prosedyrer.

Synergy jobber med å opprette like webområder for alle markeder i Europa. Frem til disse webområdene blir tilgjengelige, har teammedlemmer ikke lov til å opprette sine egne webområder, men må fortsette å jobbe direkte med Synergy WorldWide. Vedlagt finner du svar på en del vanlige spørsmål.

Hvis du har flere spørsmål, kan du henvende deg til kundeservice. Vi setter pris på samarbeidet.

Vanlige spørsmål for nye medlemmer

Internett-bruk

Sp: Kan teammedlemmer selge Synergy-produkter på Internett? 
Sv: Nei. Synergy tillater ikke salg av produkter på Internett gjennom eBay, Amazon eller andre uavhengige webområder.

Returrett

Sp: Kan produkter returneres til Synergy WorldWide? 
Sv: Ja. Teammedlemmer kan få 100 prosent refusjon på førstegangs bestilling etter prøveperioden for produktet. Dette er en del av pengene-tilbake-garantien som gjør det mulig for nye teammedlemmer å prøve produktet risikofritt. For etterfølgende bestillinger har teammedlemmer krav på 90 prosent refusjon på ubrukte produkter. All produktretur må finne sted innen 90 dager etter kjøp. Fraktkostnader refunderes ikke.

Sp: Hvordan kan jeg sende et produkt i retur? 
Sv: For å sende et produkt i retur til Synergy WorldWide, må teammedlemmet ringe kundeservice og få oppgitt et returautorisasjonsnummer (RMA). Kundeservice vil forklare teammedlemmet hvordan produktet skal sendes i retur. Så snart det returnerte produktet er mottatt, blir det utstedt refusjon til teammedlemmet. Refusjon gis via den opprinnelige betalingsmetoden.

Internasjonalt salg

Sp: Kan produkter selges i land som ikke er åpnet for Synergy WorldWide ennå? Sv: Nei. Produkter kan bare selges i markedet der de er kjøpt.

Detaljforretninger

Sp: Kan et produkt selges i detaljforretninger, dvs. butikker, apotek osv.? Sv: Nei. Produkter kan bare selges hos tjenesteytere, f.eks. legekontorer, treningssentre, skjønnhetssalonger osv., der et teammedlem er til stede. Synergy WorldWide må gi godkjenning på forhånd.

Oppbygging av downline (urettferdig konkurranse)

Sp: Kan teammedlemmer rekruttere andre teammedlemmer fra en annen downline? Sv: Nei. Teammedlemmer skal ikke overtale andre teammedlemmer til å gå fra en downline til en annen.

Sp: Kan teammedlemmer prøve å få andre teammedlemmer til å bli med i andre virksomheter enn Synergy WorldWide? Sv: Nei. Aktive teammedlemmer skal ikke rekrutteres til andre firmaer som driver med nettverksmarkedsføring eller direktesalg enn Synergy WorldWide.

Flere kontoer

Sp: Kan teammedlemmer ha mer enn én konto hos Synergy WorldWide? Sv: Nei. Teammedlemmer kan ikke ha mer enn én konto hos Synergy WorldWide.

Sp: Kan teammedlemmer ha både en individuell konto og en forretningskonto? Sv: Nei. Teammedlemmer kan ikke ha både en forretningskonto og en individuell konto. De kan bare ha én Synergy-konto.

Sp: Kan en familie, dvs. mann og kone, partnere eller andre som bor i samme husstand, ha separate kontoer? Sv: Ja, men bare hvis de har samme sponsor og er plassert på samme gren.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us