Mariano Del Castillo - første teamleder i Spania!

Gratulere til Mariano Del Castillo for å være Synergys første teamleder i Spania!

Marianos interesse i sport begynte da han som 12 åring begynte å spille fotball. Da han var 17 år spilte han profesjonell fotball som fortsatte inntil han trakk seg da han var 35 år. Fast bestemt på å fortsette med det han nå trenere et fotballag for 10 år gamle barn.

Mariano var først introdusert til Synergy etter at hans lege ringte til ham og fortalte om en ny mulighet. Etter å ha hørt om produktene og forretningsplan arrangerte han et møte med tyske teammedlemmer som lærte ham mer om virksomheten og oppdaget snart at Synergy skulle åpne i Spania. Siden han skjønte muligheten registrerte ham med en gang.

Mariano drømmer om å reise verden rundt og å nyte livets fordeler uten å bekumre seg for økonomisk stress. I et år vil han være Pearl Executive, i to år vil han være Emerald Executive, og i tre år vil han være Presidential Executive. Som tilfellet var med hans idrettskarriere vil han ikke stoppe der. Mariano har et ønske om å tjene andre og vil fortsette å arbeide utrettelig å hjelpe andre å nå sine mål med Synergy WorldWide.

Sammen i 25 år har Mariano og sin partner Maria Dolores bodde i Spania. De har to barn, Fernando og Daniel.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us