NYHETER

Kära Teammedlem!

Först vill jag ta tillfället och tacka dig för att du är en trogen kund hos Synergy WorldWide och att du hade tålamod under de 2 månader som vi inte kunde sända dig dina produkter. Denna tid är nu bakom oss och vi är ”back in business”. Detta är naturligtvis väldigt positivt och det märker vi också genom alla de beställningar som kommer in dagligen. Vi har också fått hundratals nya Teammedlemmar under januari månad och vi hälsar alla dem mycket välkomna!

Jag vill passa på att påminna dig om en rad olika promotions vi har i Norge just nu:


Jag vill också passa på att informera dig om att den norska posten gör ändringar under 2013, där man bl a stänger en rad postkontor. Detta kan påverka var du hämtar dina produkter. Vi kommer att fortsätta använda norska posten som distributör eftersom det endast är med dem vi kan nå alla över hela Norge.

Norska posten kommer också i framtiden att ta ut en avgift för att skicka ut en avi i brevlådan. Det är endast om man har ett mobilnummer eller en e-postadress som man kan undvika denna avgift. Om du inte får din produktavisering via SMS eller e-post, vänligen kontakta Synergy:s Kundtjänst, så hjälper dem dig!

Igen vill jag tacka dig för förtroendet och för att du använder Synergy:s fantastiska produkter och att du gör business med oss!

Bästa hälsningar,
Bengt Emanuelsson
General Manager, Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us