Oppsummering av kickoff-seminaret for Skandinavia

Nylig, 5. januar, arrangerte Synergy WorldWide kickoff-seminar for Skandinavia på Rica Hell Hotel i Trondheim. Seminaret ble en stor suksess, der mer enn 180 deltakere var samlet for å markere starten på det nye året med foredrag, taler, latter, mat, musikk, dans og feiring.

«Alle var glade, hyggelige og joviale,» fortalte Cynthia Mitchell, Events Manager hos Synergy WorldWide. «Hele rommet var fylt av en herlig energi.»

Rommet var så fullt at det bare var ståplasser igjen da mer enn 500 fremadstormende teammedlemmer for Synergy fikk sin anerkjennelse, blant dem åttebarnsmoren Heidi Byrkjeland fra Sverige. Byrkjeland holdt en flott tale, mens hun stolt holdt det svenske flagget i hånden. Hun har nylig avansert til Pearl Executive, bare noen måneder etter at hun fødte sitt yngste barn.

Mads Østvang, Presidential Executive på toppnivå, holdt også en tale, med et stort antall skinnende jakkemerker på seg. Ordene fra Østvang og de andre lederne på seminaret var en god fremstilling av skandinavenes entusiasme og suksess.

Dan Norman, President for Synergy WorldWide, trivdes godt sammen med de skandinaviske teammedlemmene. «Det sterke lederskapet i Skandinavia overrasker meg alltid,» sa Norman. «Rommet var fullt av mennesker med svært høy arbeidsmoral. De har så absolutt fortjent suksessen de opplever, og jeg vet at det skal bli mye mer.»

Synergy ønsker med dette å takke alle som hadde mulighet til å delta på seminaret. Takk for entusiasmen og begeistringen dere viser for virksomheten. Vi gleder oss til 2013 og videre suksess for teammedlemmene i hele Skandinavia.

Reidun Lydersen Dalheim, Pearl Executive, imponerte publikum med sin smittende energi og glade utstråling.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us