Det spanske markedet får ny ledelse


På grunn av Synergys vekst i Vest-Europa vil heretter Synergy Italias General Manager Raffaella Orlandi ha oppsyn med alle forretninger i Spania, slik at Vest-Europas General Manager Rob Lord kan bruke mer tid på de voksende markedene i Nederland, Storbritannia og Irland.

“Jeg er begeistret over å fortsette veksten i Storbritannia og Irland, og jeg ser frem til å relansere forretningen vår i Nederland og å utvikle et nytt lederskap der", sier Rob. “Jeg kommer til å savne samarbeidet med våre flittige spanske ledere, men Raffaella, med sin erfaring og forståelse av det spanske språket, vil bli en uvurderlig kapasitet for markedet.”

Rob har gjort en fantastisk jobb under ledelsen av Spania, og vi er takknemlige for det grunnarbeidet han har gjort for å dyrke frem lidenskapelige ledere og gi dem det verktøyet de trenger for å oppnå suksess. Raffaella innrømmer at det er store sko hun må fylle, nå når hun overtar Robs tidligere rolle i Spania, men hun gleder seg til å begynne arbeidet.


“Å ha ansvar for det spanske markedet er virkelig en utfordring for meg, fordi jeg må gjøre jobben like bra som Rob gjorde”, sier Raffaella. “Jeg må bare satse på å videreutvikle den utrolige drivkraften hos de spanske teammedlemmene — hver og en av dem har potensiale til å bli det høyest rangerte teammedlemmet i Europa!”

Raffaellas forretningshistorie i Spania og hennes flytende spansk gjør henne perfekt for denne jobben fremover.

“Jeg ser frem til å stå til tjeneste for det spanske nettverket og vil vise høy arbeidsmoral. Og jeg er ivrig etter å fremme et budskap som vil bli kjent over hele Spania: Si, se puede!”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us