Ungt svensk teammedlem finner helse og suksess gjennom Synergy

Jennifer Örneus kjempet med alvorlige medisinske problemer som 20-åring og var sjelden smertefri. Moren hennes introduserte henne til Synergy og deres produkter, og hun oppdaget at produktene bidro til generell forbedring av helsen mens hun strevde med å bli frisk.  Hun har helt siden da vært en stor talsmann for Synergys V3-system, spesielt ProArgi-9+ og Mistify.

«Jeg er så takknemlig for at Synergy nådde frem til min mor, slik at jeg fikk muligheten til å kjenne at jeg lever igjen,» sa Jennifer.

Jennifer har nå en voksende Synergy-virksomhet og har nylig steget i gradene til teamleder i juni 2014. Jennifer ble, i tillegg til å elske produktene, en Synergy-distributør fordi hun likte at hun faktisk kunne sette fokus på virksomheten basert på hva timeplanen tillot. Idet virksomheten hennes begynte å ta seg opp, oppdaget hun virkelig fordelen med teamarbeid for å lykkes, noe hun nå videreformidler til andre. Det neste målet på listen hennes innebærer å hjelpe så mange som mulig for å oppnå tittelen Team Manager. Hun ønsker ikke bare å vise andre Synergy-virksomheten, men også de virkningsfulle produktene som i stor grad fikk betydning for hennes liv.

Hun tror at de som skriver ned sine mål og påminner seg selv om dem hver uke, vil finne ut at de er mer målbevisste, og vil derfor mest sannsynlig nå disse målene. I tillegg bør du skrive ned det som inspirerer deg og ha det i bakhodet som en konstant påminnelse.

«Jeg er så takknemlig for at et Synergy-teammedlem henvendte seg til min mor, slik at jeg fikk muligheten til å kjenne at jeg lever igjen,» sa Jennifer. «Vær takknemlig for at du har funnet det beste selskapet med de beste mulighetene!»

Jennifer ser frem til å delta på det neste Kickoff-arrangementet i London etterfulgt av Barcelona Summit, fordi hun forstår viktigheten av å møte andre Synergy-distributører og hente inspirasjon fra deres fantastiske historier.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us