Synergy-team vinner 200 mile stafett
Tolv av de ansatte hos Synergy innlot seg på et vågestykke over Utahs majestetiske Wasatch Mountain Range i RAGNAR-stafetten. De fordelte seg i to biler og provianterte med ProArgi-9+, e9-energidrikkblanding og den næringsrike SLMsmart Meal Replacement som energikilde, gjennom en intens og uforglemmelig utfordring.

Alle løperne måtte fullføre tre etapper av løpet, enten dette var kl. 3 på natten, i varmen på dagen eller på steinete stier. Synergys team, RG9-proffene, holdt ut og fullførte blant de topp 20 prosentene av alle konkurrentene. Hver eneste løper utbringer sin oppriktige takk til Synergy WorldWide for å gjøre denne anledningen mulig.

«Det er helt fantastisk å være en del av et selskap som støtter denne formen for aktivitet og utfordring,» sa markedsføringssjef Jake Rothfels. «Det var virkelig gøy. Alle på teamet vårt presset seg selv og gjorde en fantastisk jobb. Det var i sannhet et privilegium å gjennomføre dette utfordrende løpet med hver og én av dem. Jeg er takknemlig for at Synergy støttet oss gjennom hele prosessen.»

Disse var med på teamet: Howard Hannemann, Ryan Wright, Aaron McCain, Kristen Barker, Catherine Bennett, Ryan Lindahl, Chaz Liddle, Jake Rothfels, Mindee Waldron, Aaron Washenko, Ann Vest, Jerry Craner CONVERSATION

Instagram

Follow Us