SLM 10 Club i rampelyset

Suksess med SLMsmart

I første runde av Synergy WorldWides kampanje SLM 10 Club, aktiverte 24 europeiske teammedlemmer minst 10 personer på SLMsmart aktiveringspakker.  Vi er stolte over alle som nådde dette målet og er begeistret over å se at flere slutter seg til SLM 10 Club i 2015. Klikk her for å lære mer om SLMsmart-kampanjene.

Tre av de kvalifiserte har delt sin historie med oss, og vi tror de vil inspirere deg og hjelpe deg med å aktivere flere på SLMsmart-pakninger. 

Elina Laukkanen

Under Summit 2014 i Barcelona spurte Synergys president, Dan Norman, publikum hvem som hadde tenkt å bli medlem av SLM 10 Club. Selvsikkert og uten å nøle rakte Elina Laukkanen opp hånden. Ingenting kunne stanse henne når hun først hadde bestemt seg for å bli med i SLM 10 Club.

SLM 10 Club-kampanjen var en perfekt anledning for Elina til å presse seg selv og få forretningen til å vokse.
“For meg var det en viktig beslutning,” sier hun, “og jeg er veldig glad for at jeg har nådd målet mitt.”

Anvendeligheten til SLMsmart har gjort det enklere for henne å bygge forretning og introduserte henne for nye målgrupper.
“Nå kan jeg ta kontakt med idrettsutøvere og personer som trener, på en helt annerledes måte enn før,” sier hun. “De er spesielt interesserte i SLMsmart-shaken som et proteintilskudd og har hatt nytte av å bruke dette produktet etter trening.”
Et av de viktigste bidragene til Elinas suksess var den genuine interessen hun har for teamet sitt. Den muntre og positive holdningen hennes tiltrekker mennesker.

“Jeg er glad i teamet mitt,” sier hun. “Når det gjelder å nå store mål, må jeg huske at den viktigste delen av arbeidet mitt er menneskene jeg samarbeider med, både i mitt eget team og i hele Synergy-nettverket.”

Helena Hemming

Helena Hemming er svært fornøyd med SLM 10 Club-kampanjen og ser på den som et ekstra insentiv som motiverer henne til å ta forretningen til neste nivå. Hun liker at det er så enkelt å få i seg en næringsrik og mettende frokost, også når det som er travlest, og dette var bakgrunnen for at hun ønsket å dele SLMsmart med andre. Hun stolte på utprøvde og anerkjente forretningsmetoder for å spre budskapet om Synergys nyeste produktlinje for vektkontroll - og satte en annonse i lokalavisen.

Hun lagde kostholdsplaner som har SLMsmart-systemet som basis og som også omfatter matretter laget av naturlige råvarer, samt minst 2-3 liter vann per dag. Hun rådet deltakerne til å trene minst 30 minutter daglig. Julen var en utfordrende periode, men deltakerne var standhaftige og fullførte den 90-dagers SLMsmart-utfordringen.


Helena er glad for at det er etterspørsel etter produkter av høy kvalitet, som SLMsmart-shaken, og dette har gitt betydelig vekst i forretningen hennes. Helenas suksess med SLM 10 Club-kampanjen har inspirert henne til å sette seg som mål å bli Team Director før året er omme.

Wilhelm Heindl, Østerrike

Wilhelm Heindl hadde et sterkt ønske om å lykkes med Synergy, og han visste at SLM 10 Club-kampanjen var perfekt for å nå større mål med forretningen. Med SLM 10 Club-kampanjen kunne han tiltrekke seg en helt ny målgruppe, og han kunne dele SLMsmart med mange flere mennesker enn han tidligere greide å nå.

Denne nye målgruppen har gitt Wilhelm en ny plattform for å dele Synergys nyeste produkter. Han har brukt sin egen forvandling og sin egen erfaring med produktene som et eksempel for potensielle kunder. Han har også fortalt om hvor praktisk og kostnadsbesparende det er å erstatte måltider med SLMsmart Meal Replacement. Wilhelm har også tilbudt langsiktig oppfølging til kunder som ønsket å fullføre den 90-dagers SLMsmart-utfordringen.

Uansett om kundene ønsket å kontrollere vekten eller ønsket å bruke SLMsmart som velbalanserte måltider i hverdagen, kunne Wilhelm vise dem hvor enkelt produktet er å bruke. Kundene ble forbauset over hvor godt SLMsmart smaker - både alene og brukt i oppskrifter. Det Wilhelm har oppnådd med SLMsmart gjør at han ser frem til neste kampanje - med full tiltro til både Synergy og sin egen forretning.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us