STORSLAGEN ÅPNING: Hughes Center for Research and Innovation

Den storslagne åpningen av Nature’s Sunshines Hughes Center for Research and Innovation skjedde 26. februar 2015 ved Nature’s Sunshines hovedkvarter, hvor et areal på 500 kvadratmeter nå rommer laboratorier, klinikk og undersøkelsesrom for konsultasjoner og kliniske studier.

“Hughes Center for Research and Innovation skal bidra til å bekjempe enorme globale helseproblemer forårsaket av feil kosthold og livsstil, ved hjelp av naturlige, terapeutiske ernæringsprodukter,” sier Gregory L. Probert, Nature’s Sunshines styreleder og Chief Executive Officer. “Ved å la våre forskere benytte ny teknologi for å studere kosttilskuddenes innvirkning på kroppen på molekylnivå, vil vi fortsette å lede utviklingen av effektive urteprodukter og ernæringsprodukter for forbrukere over hele verden.”

Hughes Center er et av de mest avanserte forskningssentrene av sin type og er et tydelig signal på Synergys gode økonomi. Utahs guvernør Gary Herbert var tilstede for å åpne senteret offisielt, og han ser på Nature's Sunshine og Synergy som enormt innflytelsesrike selskaper, ikke bare i Utah, men i hele verden.

Dette forsøkssenteret, som har kostet millioner av dollar, er utstyrt med topp moderne apparater som gjør at forskerne kan analysere interaksjoner mellom kroppsfunksjoner og Synergy WorldWides kosttilskudd. Ved å undersøke disse interaksjonene på molekylnivå, kan biologer, kjemikere og leger utvikle de mest bioaktive og potente formuleringene.

“Hughes Center for Research and Innovation tar i bruk noe av den mest avanserte teknologien innen industrien,” sier Dr. Matthew Tripp, Chief Scientific Officer hos Nature’s Sunshine. “For eksempel kan Flexmap3D analysere 500 innholdsstoffer, som gener og proteiner, i én prøve fra et menneske, for eksempel en bloddråpe. Med denne maskinen kan 144 000 datapunkter analyseres på 1 time, og dette gir rask kvantitativ analyse av forskjellige biomarkører.”

Nature’s Sunshine og Synergy WorldWide er dypt dedikert til formulering av naturlige, vitenskapelig testede produkter som forbrukerne kan ha full tillit til.

Hos Synergy WorldWide er vi opptatt av å tilby produkter av høyeste kvalitet. Synergy WorldWide har en svært lys fremtid, og vi gleder oss til å informere om den banebrytende forskningen som vil utføres ved dette senteret. Hughes Center for Research and Innovation plasserer Synergy WorldWide og Nature’s Sunshine Products i en egen kategori over andre selskaper.

KLIKK HER for den offisielle pressemeldingen

CONVERSATION

Instagram

Follow Us