Hvordan kan du kvalifisere for Legacy Retreat?

Det er mindre enn 12 måneder til Legacy Retreat 2016, og vi vil gjerne hjelpe deg med å planlegge hvordan du skal komme deg dit! Det første viktige skrittet du må ta for å kvalifisere deg, er å forstå nøyaktig hva du må gjøre.

Kvalifikasjonskravene er enkle, enten du kvalifiserer for første gang eller er en veteran som vil gjøre deg fortjent til enda en tur til Legacy Retreat. Her finner du oppskriften på hvordan du kan bli med Synergy til Kona med alle utgifter betalt!

Førstegangskvalifiserende

Teammedlemmer som gjerne vil kvalifisere seg og delta for første gang, må oppnå i alt 10 Legacy-poeng. Du kan begynne å samle poeng på Team Director-nivået og overføre dem fra år til år. Klikk her for nærmere informasjon om førstegangskvalifisering. 

Første gang du kvalifiserer på nytt

Hvis du tidligere har kvalifisert for, og deltatt på, bare ett Legacy Retreat, kan du kvalifisere på nytt for Legacy Retreat 2016 i Kona ved å gjøre ett av følgende i løpet av kvalifikasjonsperioden i 2015:

  • Opprettholde din høyeste executive-grad i 3 av 12 måneder 
  • Avansere til en høyere executive-grad 

Eksempel 1: Du kvalifiserte for, og deltok på, ditt første Legacy Retreat som Team Elite. Kriteriene for å kvalifisere for Kona er at du, som et minstekrav, oppnår tittelen Pearl Executive i løpet av kvalifiseringsperioden i 2015.

Eksempel 2: Du kvalifiserte for, og deltok på, ditt første Legacy Retreat som Pearl Executive. Kriteriene for å kvalifisere på nytt for Kona er at du opprettholder tittelen Pearl Executive i 3 av 12 måneder, eller avanserer i gradene til minst Emerald Executive i løpet av kvalifiseringsperioden i 2015.
Gjentagende kvalifiserende

Hvis du har kvalifisert for, og deltatt på, Legacy Retreat mer enn én gang, kan du kvalifisere på nytt for Legacy Retreat 2016 i Kona ved å gjøre ett av følgende:

  • Opprettholde din høyeste executive-grad i 4 av 12 måneder
  • Avansere til en høyere executive-grad

Eksempel: Du kvalifiserte for, og deltok på, Legacy Retreat i 2012 som Team Director. I 2013 avanserte du til Pearl Executive, slik at du ble kvalifisert på nytt og deltok det året. I 2014 opprettholdt du bare tittelen Pearl Executive i 2 av 12 måneder, slik at du ikke oppfylte det nye kvalifiseringskravet på 3 måneders opprettholdelse. I 2015 må du opprettholde graden Pearl i 4 av 12 måneder eller avansere til graden Emerald.

Presidential Executives og høyere

Teammedlemmer på Presidential Executive-nivået og høyere har litt andre kriterier for å kvalifisere på nytt enn det som er angitt ovenfor. De er i tillegg i posisjon til å kvalifisere for VIP Elite Legacy Retreat-pakken. Klikk her hvis du ønsker mer detaljert informasjon, eller ta kontakt med din General Manager hvis du trenger nærmere forklaring.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us