Oppsummering av Summit 2015


Under det største europeiske Synergy Summit til dags dato, samlet teammedlemmer seg i Romas sofistikerte Auditorium Parco Della Musica for et nytt storslått event.

Roma utgjorde et historisk bakteppe for dette store arrangementet, og selv om alle hadde sine personlige grunner for å delta, reiste alle hjem med en felles beslutning: Å etterlate en arv.

Torsdag kveld ble Summit offisielt åpnet med en mottakelse der vi fikk oppleve en liten hær av gladiatorer, levende statuer og en gnistrende opptreden av The Disco Bandits. Det var en minneverdig kveld, som definitivt satte stemningen for en energisk helg.

Hovedsesjonene åpnet fredag morgen og ble startet med varm applaus til alle lederne som ble presentert på scenen. Deretter fikk alle teammedlemmene sin sjanse til å skinne på scenen i Nasjonsparaden, mens de viftet stolt med sitt lands flagg og jublet sammen med et applauderende publikum.

Synergys president Dan Norman var første taler på scenen. Han gratulerte Europa med enda et år med vekst og bygget opp en forventning om alt det spennende Synergy vil tilby i år og i de nærmeste årene.

Stemningen steg ytterligere da visepresident Stewart Rutter introduserte to nye produkter — SLMsmart Sjokolade Meal Replacement og Body Prime. SLMsmart Sjokolade inneholder alle de sunne ingrediensene som kundene kjenner fra SLMsmart med vaniljesmak. Produktet kan kjøpes via internett, der vi kjøper de andre produktene. Deltakerne på Summit fikk anledning til å kjøpe Synergys nyeste produkt, Body Prime, i Summit Store. Produktet er en patentbeskyttet blanding som blir lansert i januar 2016 og som kun vil være tilgjengelig i Europa.

Deretter kom Chief Scientific Officer Dr. Matthew Tripp på scenen og ledet tilhørerne gjennom hver fase av Body Primes utvikling, fra forskning til kliniske studier. Alt ble utført ved vårt høyteknologiske Hughes Center for Research and Innovation.

Lanseringen av Synergys nye forente inntjeningsmodell Elite Honors var høydepunktet under ettermiddagssesjonen på fredag og vakte stor begeistring. Tilhørerne noterte ivrig mens Stewart Rutter forklarte detaljene rundt dette forretningsstyrkende systemet som teammedlemmene oppfordres til å følge for å maksimere Synergys kompensasjonsplan. De som følger Elite Honors-modellen, kan bli Elite Honors-kvalifisert og dra fordel av kampanjen Go Elite.

Resten av sesjonen benyttet Synergy-ledere fra USA, Europa og til og med Sør-Korea, tiden til å støtte og utrykke sin begeistring for lanseringen av denne nye forretningsmodellen.

Om kvelden ble det holdt en eksklusiv VIP-mottakelse på vakre Caffé delle Arti, for å hedre de teammedlemmene som har oppnådd mest i år. De som hadde kvalifisert seg, hadde en strålende kveld i et lokale smykket med vakker kunst, der de nøt utsøkt mat og drikke og hadde hyggelige samtaler.

Lørdag formiddag var full av motiverende og oppildnende presentasjoner av amerikanske og europeiske toppledere, som inspirerte teammedlemmene til å sette seg ambisiøse mål på veien til suksess. Eventet ble avsluttet med anerkjennelsessesjonen, og lederne gledet seg over å få gratulere og håndhilse på alle dem som hadde oppnådd tittelen Team Leader og høyere, og sist, men ikke minst; de 10 fremragende teammedlemmene som ble tildelt Legacy Awards. Imponerende mange fikk en pris i år, blant annet tre Pearl Executives, én Emerald Executive, én Diamond Executive, én Million Dollar Club Award og 10 Legacy Awards, inkludert de aller første Will Martin Hope of Synergy Awards.

Takk til alle som deltok på Summit 2015 i Roma og gjorde det til et fenomenalt event. Elite Honors-modellen, et nytt produkt lansert og lansering av et annet i nær fremtid, lover meget godt for Synergy WorldWide og gir oss et friskt blikk på fremtiden.

Fortsett å besøke bloggen de neste ukene for utførlige detaljer om de nye produktene, programmene og kampanjene!CONVERSATION

Instagram

Follow Us