Spotlight: Berit Reaver, Team Manager

Selv om Berit Reaver begynte med Synergy i 2008, var det ikke før i 2013 at hun bestemte seg for å gjøre dette til en fulltidsvirksomhet. Berit var klar til å dele Synergys fordeler med alle hun kjente, noe som omfattet alt fra de høykvalitets produktene til den solide virksomheten og kompensasjonsplanen. Hun dannet et engasjert og motivert team, og sammen satte de seg Million Dollar Club som mål. Det var da Berit oppdaget betydningen av en sterk og støttende teamdynamikk, hvilket er en annen side ved Synergy WorldWide hun brenner for. 


«Jeg liker godt at vi i Synergy kan konsentrere oss om å hjelpe den nye personen og samtidig bli belønnet for å gjøre det», sa Berit. «Det er virkelig en stor glede å hjelpe andre til å lykkes med både helse og rikdom. Jeg har alltid likt å hjelpe andre til å lykkes på alle nivåer, selv om det tidligere ofte var jeg som betalte. For meg ble Synergy et nytt kapittel i livet mitt. Nå får jeg stadig lønn for strevet med å hjelpe andre til å lykkes.»

Berit la et sterkt grunnlag ved å lære teamet sitt å sette fokus på å bygge opp sine egne downlines gjennom dobling. Målet hennes er å sørge for at teammedlemmene i det minste kan skaffe produktene sine gratis, noe som fremmer moral og gir dem mulighet til å leve et sunt og lykkelig liv. Selv om hun har opplevd å bygge opp en vellykket virksomhet, ligger hennes lidenskap i å kunne arbeide sammen med teammedlemmer som deler hennes ønske om å forbedre folks liv gjennom Synergys muligheter og produkter.


Berit fikk den inspirasjonen hun trengte for å nå Team Manager-nivået ved å være vitne til både utvidelsen av den europeiske produktlinjen og besøke Hughes Center for Research and Innovation. Hun er ivrig etter å fortsette utviklingen og vekstøkningen som ble skapt på Summit 2015, og hun ser frem til å nå enda flere milepæler før Summit 2016 i Wien!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us