Legacy Retreat 2016

fredag, september 25, 2015

Synergys Legacy Retreat flyttes til den vestlige halvkule, til den mest ikoniske og tropiske destinasjon Nord-Amerika kan tilby: Hawaii!Kvalifiserte teammedlemmer kan slappe av i Hilton Waikoloa Village på Kona, Hawaiis største øy, fra 7.-11. januar 2016.

Konas kyst er en av Hawaiis mest populære turistdestinasjoner. Med sine fruktbare, bølgende kaffeåkre og fristende strender som er perfekte for spennende vannaktiviteter, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor dette er et så fantastisk reisemål. Uansett om du ønsker å se templene og petroglyfene i Puuhonua o Honaunau National Historical Park eller gleder deg til en avslappende dag i den varme stillehavssolen, har Waikoloa Village alt du ønsker. Belønn deg selv med et uforglemmelig, tropisk
eventyr!

 Perioden for kvalifisering til Legacy Retreat 2016 er 1. januar - 31. desember 2015. Klikk her for å se hvordan du kvalifiserer deg for Kona!

Fantastiske nyheter, Synergy-teammedlemmer!  Nå kan du til enhver tid holde deg oppdatert om hvor mange Legacy Retreat-poeng du oppnår ved å logge på Pulse-kontoen din.

 Se filmen som oppsummerer Legacy Retreat 2015 i Dubai, og få en smakebit av hva du kan se frem til.

Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.