Dags att anmäla sig till mars månads Bronze Camp i Trondheim!


Om din högst uppnådda titel är minst brons eller högre och du bor i Sverige eller Norge, hoppas vi att att du kommer till Trondheim den 19 mars 2016, för årets första Bronze Camp!

VAD ÄR BRONZE CAMP?

Genom att närvara på vårt Bronze Camp kommer du att få de redskap du behöver för att kunna uppnå nästa nivå av framgång i din Synergy-verksamhet genom att växa och stärka upp ditt säljteam.

DETALJER

Var: Scandic Hotell Hell, Trondheim, Norge
När: 19 mars, 2016
Tid: 10:00 – 17:00
Avgift: €40, inklusive lunch och kaffe
Behörighetskrav: Brons eller högre

Vår generaldirektör Benjamin Clarholm Anton kommer tillsammans med Vice President för Europa Carmelo D’Anzi, Emerald Executive, Stefan Patrik Kristoffersen och Team Elite Magne Osmoen och Ingrid Haugan att arrangera denna roliga, men samtidigt krävande workshop tillsammans med talangfulla lokala ledare. Du kommer lära dig om teambuilding, föredragsteknik och konsten att leverera en säljpitch som väcker nyfikenhet för din verksamhet.

Under denna workshop kommer gruppmedlemmar att arbeta tillsammans i lag för att lösa specifika uppgifter. När uppgiften är avklarad kommer resultatet att presenteras för gruppen. Den här övningen kommer att lära deltagarna nya tekniker och förmågor att applicera i sitt dagliga arbete omgående efter avslutad kurs.

Ring kundtjänst för att registrera dig för detta event 80056025.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us