Hvordan du oppnår Go Elite 10Ved å presentere Synergy-virksomheten gjennom Elite Honors-modellen forenkler man budskapet til tre lettoppfattelige opplysninger. Team Director Bostjan Pilej og Team Director Irena Kladivar i Slovenia har fått maksimalt ut av mulighetene til denne modellen med Go Elite-bonusen. Go Elite-bonusen ble nylig forlenget til 31. august, slik at Bostjan og Irena får tid til å oppnå en fjerde, femte og sjette Go Elite-bonus.

De har til nå opptjent tre Go Elite 10-bonuser i november, desember og januar på til sammen 3600 euro, noe som betyr at de i tillegg til å kvalifisere seg for Elite Honors i hver av disse tre månedene, også hadde ti egensponsede teammedlemmer som kvalifiserte seg for Elite Honors hver måned. Denne bragden har krevd jevn jobbing pluss fantastisk lederskap og utrolige organisasjonsferdigheter. Vi ønsker naturligvis å høre hvordan Bostjan og Irena klarte det! Dette var det de holdt fokus på for å lykkes:

Energi
Energisk, frisk, sunn og full av liv er hvordan Bostjan og Irena ønsker å fremstille Synergy for resten av verden. De ønsker ikke å være representanter for et selskap som underbygger dårlig helse. De markedsfører Synergy som et selskap som kan hjelpe hvem som helst til å opprettholde en sunn livsstil. Bostjan og Irena skaper dette inntrykket gjennom hyggelige, livlige arrangementer og positive historier, og de viser lidenskap for forretningen. Med Synergys rene og virkningsfulle produkter ønsker Bostjan og Irena å hjelpe dem som ønsker det beste for kroppen sin, men som er overarbeidet, stresset eller for distrahert til å tenke på sin egen helse. Dette budskapet tiltrekker proaktive personer som ønsker å bli med i teamet deres. Det er slike engasjerte distributører som er klare til å arbeide og duplisere Elite Honors-modellen.

Presentasjon
Elite Honors er en enkel inntjeningsmodell, som fører til en enkel presentasjon. Når en ny distributør blir med i teamet til Bostjan og Irena, er Elite Honors-modellen noe av det første de lærer bort. Det er gjennom Elite Honors man skal bygge opp en forretning hos Synergy, og det er den beste måten å maksimere inntjeningspotensialet på. Bostjan og Irena innleder med å forklare kvalifikasjonskriteriene for Elite Honors ved å snakke om hvorfor modellen fungerer. Å sette seg oppnåelige CV-mål hver måned vil gi jevn vekst. Hvis de samme CV-målene blir duplisert av dem som distributøren sponser, øker inntjeningspotensialet. Jo bedre distributørene dupliserer Elite Honors, desto høyere blir belønningen.

Ved å gjøre noen få, enkle beregninger har Bostjan og Irena funnet ut hvordan Elite Honors kan hjelpe teammedlemmene til å oppnå det beløpet de ønsker som ekstrainntekt. Hvis et teammedlem ønsker å tjene 500 dollar i ekstrainntekt gjennom Synergy, kan han/hun oppnå dette beløpet på flere måter. Bostjan og Irena forklarer imidlertid inntjeningsmuligheten gjennom de månedlige CV-kravene for Elite Honors. De forklarer også at Elite Honors-kriteriet om et månedlig kundevolum skaper en stadig større gruppe av potensielle distributører blant kundene.

Jevn jobbing
Bostjan og Irena forventer at teamet deltar i en samtale mandag kveld og et webinar onsdag kveld, hver uke uten unntak. Når paret er på reise, setter de opp en bærbar datamaskin for å delta i samtalen, fordi forutsigbarhet er avgjørende for teamets samhold. Hver eneste måned holder de også et opplæringsmøte der de understreker for samarbeidspartnerne hvor viktig det er å delta på opplæringsmøtene fra det øyeblikket de blir registrert som distributør. Det at de har etablert en struktur og holder seg til den, uansett hva som skjer, har skapt større engasjement i teamet deres. Elite Honors er et viktig emne under nesten alle samtaler, opplæringer og webinarer. Paret sier at de skaper en «Elite Honors-kultur». Bostjan begynte faktisk å lære teamet sitt å nå små mål i tråd med Elite Honors, allerede før modellen ble lansert. Opplæringen i begreper, som blir gjentatt på alle Bostjan og Irenas opplæringskurs, har gjort alle distributørene på teamet til Synergy-eksperter, slik at alle er blitt flinkere til å presentere selskapet på en trygg og profesjonell måte.  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us