Growth Camp 2016: Meld deg på i dag!Tiden er inne for å begynne å tenke på Growth Camp i Trysil den 3.-5. juni! Antall plasser er begrenset til 35 deltakere. Førstemann til mølla!

På dette arrangementet vil du, i tillegg til å lære mange verdifulle ferdigheter, også få et innblikk i hvordan du utvikler en vinnende holdning. Deltakerne vil delta på presentasjoner som gis av flere av følgende medlemmer i Million Dollar Club: Mads Øvstang, Stefan Patrik Kristoffersen, Øistein Bekkvang, Martin Øvstang og Bartwood Cook.

Foruten forelesninger vil vi flette inn flere teamoppbyggingsaktiviteter av ulike slag i den hensikt å lære av hverandre og ha det hyggelig sammen.

Arrangementet er åpent for alle teammedlemmer i Sverige, Norge, Danmark og Island som har kvalifisert minst seks ganger for Elite Honors. Programmet vil foregå på norsk med noen presentasjoner på engelsk.

DETALJER

Kvalifikasjonskrav:
Kvalifisert for Elite Honors minst seks ganger mellom 1. september 2015 og 31. mai 2016.
Hvis du i øyeblikket er kvalifisert for Elite Honors fire eller fem ganger, kan du registrere deg hvis du har planer om å bli kvalifisert seks ganger før 31. mai 2016.

Sted: Radisson Blue Trysil, Norge

Agenda:
Fredag 3. juni 2016 – Ankomst og middag kl. 18.00
Lørdag 4. juni 2016 – Forelesning og gruppeaktiviteter, hele dagen
Søndag 5. juni 2016 – Forelesning og aktiviteter, kl. 9.00-16.00

Hotell:
Teammedlemmer er selv ansvarlig for hotell og transport til arrangementet.

  1. Pris for dobbeltrom: 495 NOK per person, per natt. Frokost er inkludert.
  2. Pris for enkeltrom: 890 NOK per person, per natt. Frokost er inkludert.
  3. Middag koster 365 NOK ekstra per natt.

Synergy spanderer lunsj og kaffe hver dag.

Reserver rom til spesialpris for Synergy ved å bestille på Radissons nettsted: https://www.radissonblu.com/no/resort-trysil

Bruk kampanjekoden «SYNERG» ved utsjekking.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us