Møt Skandinavias Synergy-sponsede idrettsutøvere


Idrettsutøvere, alt fra profesjonelle golfspillere og kajakkpadlere til olympiske gullmedaljevinnere og langrennsskiløpere i verdenseliten, sverger til bruk av Synergy-produkter for å kunne konkurrere i teten. Vi har presentert Synergy Scandinavias sponsede eliteutøvere i tur og orden etter hvert som de har fått tiltro til Synergy-produkter. La oss igjen presentere alle de talentfulle personene som stoler på at Synergy-produkter vil gi dem styrke både når de trener og konkurrerer:

Tommi Pulli
Finland

Tommi, som er født i Seinäjoki, representert Finland i vinterolympiaden i 2014 i sprint på skøyter, han har vunnet finske juniormesterskap i 2011 og 2012 og har oppnådd tre medaljer, hvorav to sølv, i verdensmesterskapet på skøyter for juniorer. Tommi tror at han er på vei til å virkeliggjøre drømmen om å bli en god OL sprinter på skøyter.

Teemu Putkonen
Finland

Etter at Teemu hadde studert og spilt golf i Florida i ett år, ble han profesjonell i 2011 og spiller nå golf på profesjonelt nivå i Asia-turneringen og PGA Kina-turneringen. Teemu er den første finske spilleren som er profilert på Europro Tour i England, og han spiller på profesjonelt plan i Tyskland og Skandinavia. Han er også en ny tilhenger av Synergy-produkter, og håper å fortsette med finpussingen av sin konkurransefordel mens han konkurrerer i profesjonelle turneringer.

Anders Olsson
Sverige

Anders er en paraplegisk idrettsutøver som er født i Hagfors. Han innehar en verdensrekord og har vunnet en olympisk gullmedalje.  I 2005 klarte Ander å fullføre det 90 km lange skirennet, Vasaloppet, ved å bruke en kjelke. Den neste bragden hans var å fullføre den berømte 1,5 mile lange Alcatraz-svømmeturen. I de tre olympiadene han nar deltatt i, har han dessuten vunnet til sammen seks medaljer, derav tre gull, én sølv og to bronse. Synergy er stolt over å sponse en idrettsutøver som viser slik utholdenhet og fortsetter å bryte barrierer innen idretten.

Malin Hermansson
Sverige

Malin fikk som 14-åring en boksesekk, og hun har alltid anstrengt seg til det ytterste for å yte maksimalt i sin boksekarriere. Malin er født i Fagersta, og ble svensk mester i 57-kilosklassen i amatørboksing i 2015. I 2016 vil hun både forsvare denne tittelen og konkurrere i det nordiske mesterskapet i april. Malin startet nylig å trene i MMA (Mixed Martial Arts) for menn og kvinner, og håper at hun ved hjelp av Synergy-produkter vil fortsette å utvikle seg som idrettsutøver og etter hvert få en konkurransefordel i forhold til sine fremtidige motstandere.

Håkon Mikalsen
Norge

Håkon er skiløper på konkurransenivå og har vært med på det norske landslaget for verdenmesterskapene for aldersklassen 23 og under, og i FIS-verdensmesterskapet. Våren 2012 ble han utvalgt til å konkurrere på det norske landslaget i verdensmesterskapet, men måtte trekke seg på grunn av en ukjent sykdom. Håkon har brukt Synergy-produkter siden 2014, og han tror at de hjelper ham til å prestere på toppnivå. Håkon konkurrerte tidligere i 2016 i norgesmesterskapet, og håper at formkurven vil stige til gamle høyder.

Hakeem Teland
Norge

Hakeem har brukt Synergy-produkter siden han var 13 år. Han er nå juniormester og nordisk mester i kajakkpadling med sine 13 gullmedaljer i norgesmesterskap for juniorer og seks gullmedaljer i nordisk mesterskap for juniorer. Hakeem håper å fortsette å utvikle seg innen denne sporten og konkurrerer for Norge i europeiske mesterskap. Målet hans er å vinne en olympisk gullmedalje i kajakkpadling i 2020.

Anders Wilmann
Norge

Anders er en norsk roer fra Trondheim med tre mesterskap i 500-meter sprintstafett bak seg, og i 2016 ble han og laget hans nordiske mestere på 500-meter stafett. Han har brukt Synergy-produkter siden begynnelsen av 2015, og håper å forbedre formen sin ytterligere i fremtiden for å fortsette å konkurrere på høyeste plan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us