KAMPANJEN på ProArgi-9 Plus, KJØP 3, BETAL for 2, er forlenget til 31 MAJ 2016!Til og med 31. mai 2016 vil Synergys norske teammedlemmer få en eske med ProArgi-9 Plus gratis, hver gang de bestiller denne 3-pakken. Det betyr at du får 3 bokser ProArgi-9 Plus (120 CV), og betaler for 2. Du sparer mer en 25 % på totalprisen for en 3-pakke, under denne kampanjen.

OBS! Dette tilbudet gjelder ikke når du bestiller andre produkt pakker som inkluderer ProArgi-9 Plus.

Vil du benytte deg av dette tilbudet?

Benytt anledningen til å kjøpe nå! Tilbudet gjelder til og med 31. mai 2016, og er tilgjengelig via Autoship eller spot ordre. Det er også mulig å kombinere dette tilbudet med ordinære pakkeløsninger for å aktivere nye medlemmer.

OBS! Hvis du velger denne kampanjepakken som din Autoship, vil du etter kampanjen få levert 2-pakken med ProArgi-9 Plus til samme pris som kampanjepakken! Husk å ta kontakt med kundeservice dersom du ønsker en annen løsning etter kampanjens slutt.

ProArgi-9 Plus er en av Synergy Worldwides mest solgte produkter, som et stort antall fornøyde brukere både erkjenner og aktivt anbefaler. Produktets unike evne til å påvirke og støtte kroppens ytelse, gjør det høyt verdsatt. Hver batch av ProArgi-9 Plus er testet hundrevis av ganger for å sikre best mulig kvalitet, for deg som kunde!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us