LEGACY AWARDS 2017

Hvert år er Team-medlemmer nominert til å motta Synergys høyeste utmerkelser og etterlengtede Legacy Awards. Tre priskategorier ble presentert— Will Martin Hope of Synergy Award, Dan Higginson Humanitarian Award og Foundation of Excellence Award.WILL MARTIN HOPE OF SYNERGY

Denne prisen gis til Team medlemmer som har en unik og inspirerende historie som involverer Synergy-produkter, virksomhet eller helse.

Daniel Krawcewicz
Polen

Daniel har vært med Synergy siden dag 1 i Europa og er medlem av Poland Founders Club. Han er lojal til Synergy og sitt team på tross av mange opp- og nedganger han har opplevd i løpet av årene. Han er en sann Synergy-talsmann og vil gjøre alt for å gjøre Synergy WorldWide en suksess.

Christer Sverre
Norge

Christer arbeider hardt for suksess. Han er oppmerksom på sitt teams behov og motiverer dem til å oppnå målene deres. Når han blir spurt om hva som gjør han suksessfull, vil han si optimisme og at han bryr seg om andre. Han er dyktig til å rekruttere, og har vunnet Norges Recruiter of the Year Award.

Nicola Barbieri
Italia

Steg for steg, med tålmodighet og standhaftighet, har Nicola arbeidet utrettelig for å oppnå tittelen Team Director. Hun er beundret og respektert av alle hun arbeider sammen med. Hun er proaktiv, etisk og entusiastisk.

Martina Kodrun
Slovenia

Martina er utdannet personlig trener som lever et Elite Health inspirert liv. Hennes lidenskap for helse og en løsningsorientert holdning gjør at visjonen for Synergy-virksomheten er meget sterk. Hun er besluttsom og hardt-arbeidende i alt hun foretar seg.

Sarah Chambers
Storbritannia

Sarah har en inspirerende ProArgi-9+ historie som bokstavelig talt har forandret livet hennes og gjort det mulig for henne å gjøre ting hun trodde hun aldri skulle ha mulighet til å gjøre igjen. Hennes personlige vitnesbyrd med hvilken styrke Synergy produktene er noe som allerede har hjulpet mange til å lære om fordelene med produktet og hun er så dedikert som noen gang til å hjelpe flere personer til å finne ut hva ProArgi-9+ kan gjøre for dem.FOUNDATION OF EXCELLENCE

Denne prisen gis til Team medlemmer som har bidratt på en fremragende måte til Synergy WorldWide innen virksomheten.

Christine & Hansy Herrmann
Tyskland

Christine og Hansy hevder Synergy WorldWide er det beste som noengang har hendt dem. Ledelsen i Synergy hevder dette paret er et av de mest hardtarbeidende teamene de noen gang har sett. De gir aldri opp til tross for tilbakeslag. Da dette paret forpliktet seg til å bli et fulltids Synergy Team medlem, var de istand til å få tittelen Team Director og de roet seg ikke ned etter det.

Roman Tanzler
Østerikke

Entusiasmen og ærligheten til Roman har gitt ham suksess i løpet av årene. Han er er rekrutteringsmaskin! Du finner navnet hans på listene over mest anerkjente. Han alene rekrutterte 18 tracking-sentre (TC) i april, har alltid rundt 10 Go Elite-bonuser på teamet sitt. Han viser virkelig andre hva som er mulig.

Miimu Jaatinen
Finland

Til tross for mye ansvar utenfor det å drive Synergy virksomhet, er Miimu en besluttsom arbeider der hennes positivitet smitter over på de andre i hennes organisasjon. Da hun oppdaget Synergy, gikk hun på skole og ventet samtidig barn, usikker på hva framtiden hadde for henne. Nå blomstrer hun og hennes familie samtidig som hun kontinuerlig bygger Synergy-virksomheten og hjelper andre med å finne den samme suksessen som hun har funnet.

Fernando Gatti
Italia

Selv om Fernando er ung i Synergy-teamet, har han jobbet med nettverksmarkedsføring i snart tre tiår. Han har vært en fenomenal påvirkning i Italia og har vært innflytelsesrik i hele Europa. Han har tålmodig lært bort sitt forretningssystem til alle europeiske team medlemmer og mange opplever suksess ved å bruke systemet hans. Han har store ambisjoner for seg selv og sin voksende organisasjon. Vi har ingen tvil om at han vil få til alt han ønsker.DAN HIGGINSON HUMANITARIAN AWARD

Denne  prisen gis til Team medlemmer som har  fremragende filantropisk bidrag innenfor og utenfor Synergy WorldWide.

Reidun Lydersen Dalheim
Norge

Reidun sier hun har drevet med konkurranse hele livet, enten innen sport eller i forretningslivet. Hun er en eventyrlysten sjel og når hun sier hun skal gjennomføre noe, tar hun seg selv på ordet. Hun gjør en fantastisk jobb med å støtte alle hun har i organisasjonen sin. Hun gir av tiden og sin visdom til fordel for andres liv.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us