Ny Team Manager: Marianne Henriksen


Osteopat og forretningseier Marianne Henriksen er en av Europas nyeste Team Managers og er et fenomenalt eksempel på hvordan leve en Elite Health-livsstil.

Når Marianne ble introdusert for Synergy, sa hun at muligheten virket stor. Hun visste produktkvaliteten var bra og oppdaget nøyaktig hvor bra den var når hun fikk en omvisning i produksjonsanlegget og Hughes Center for Research and Innovation kort tid etter det åpnet. Hun likte også kompensasjonsplanen, og hadde full tillit til lederteamet.

«Jeg kan nå si med full sikkerhet at jeg har funnet selskapet mitt», sa Marianne. «Jeg kommer til å holde meg til Synergy-familien».

Marianne sa at hoppet fra Team Leader til Team Manager ble gjort enklere med konsistens. Når hun ble Team Leader økte dette Mariannes tillit til egne evner, evnen til å være det tittelen foreslår – en leder.

«Nå har jeg mer erfaring, og jeg tror det er synlig at jeg elsker det jeg jobber med», sa hun.

Hun elsker jobben sin av mange grunner, men en av grunnene er gleden hun finner i å se lagmedlemmer i organisasjonen realisere drømmene deres, ett skritt av gangen. Laget hennes er fullt av «varmhjertede mennesker», sa hun, og hun ser frem til at flere likesinnede blir med på laget hennes.

Med premium-hudpleie nylig lagt til Synergys produkttilbud er Marianne spent på å se Trulum åpne en ny verden av kunder som vil ta selskapet hennes til nye høyder.

«Jeg har aldri tvilt på at den neste nye tingen ville være bra», sa Marianne. «Og når jeg har testet produktene selv så har de alltid gjort det de sier de vil gjøre … Budskapet fra selskapet er som musikk i mine ører».

Marianne, som føler seg privilegert over å kunne jobbe med det hun elsker og kan være sin egen sjef, er takknemlig for muligheten til å jobbe med ekstremt talentfulle og støttende mennesker.

Marianne er virkelig en inspirasjon for de som møter henne. Hun verdsetter personlig vekst og læring, og det å være den beste moren hun kan være for sin 8 år gamle datter. Mariannes lidenskap for utendørslivet, trening, reise og latter er bare noen av de mange tingene som gjør henne en glede å ha som en venn og kollega.

Vi ser frem til å se all suksessen som vil følge Marianne i de kommende årene!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us