Introduserer Synergys nye Success TrackMed Synergys nylig utbedrede Success Track venter nye muligheter på alle nivåer. Om du er på vei til å oppnå Team Leader eller opprettholde din høyeste Presidential Executive-tittel, gir Success Track en opplevelse som er verdt å kvalifisere seg for.

Success Track består nå av tre eksklusive bonus retreater: Leadership Retreat, Directors Retreat, og Legacy Retreat. Alle retreatene er satt sammen for å motivere, belønne og inspirere deg til å bygge en næringsrik og selvdrevet Synergy-forretning.

Å kvalifisere seg for hver enkel retreat er en stor milepæl i jakten på Leave a Legacy — av helse og rikdom.

LEADERSHIP RETREAT


Nyt en ferie i Europa med andre Synergy-ledere, på et nytt fantastisk sted hvert år. Gruppeaktiviteter, skreddersydd opplæring, fantastiske måltider og mye mer kan forventes når man deltar på sin første Success Track retreat.

Hvem kan kvalifisere seg? Nye Team Leadere & Team Managere
Når vil dette skje? Juni eller juli hvert år.
Hvor vil dette foregå? På spennende europeiske destinasjoner
Kvalifiseringsperiode: Mars–februar

TRYKK HER for alle kvalifiseringsdetaljer.

DIRECTORS RETREAT


Fly til Utah og opplev Synergy WorldWide selv. Møt bedriftslederne, utforsk Hughes Center for Research and Innovation, se deg rundt på produksjonsanlegget, oppdag ektheten til Synergy, Utahs naturlige skjønnhet og nattelivet i Las Vegas på én og samme tur!

Hvem kan kvalifisere seg? Team Director og oppover
Når vil dette foregå? August
Hvor vil dette foregå? Salt Lake City, Utah og Las Vegas, Nevada
Kvalifiseringsperiode: Juni–mai

Kvalifiseringsperiode for Directors Retreat 2018 er oktober 2017 til mai 2018. 

TRYKK HER for alle kvalifiseringsdetaljer.

LEGACY RETREAT


Den mest prestisjetunge av Success Track-retreatene, Legacy Retreat, vil gi deg en drømmeferie på en eksotisk destinasjon en plass i verden, der alle utgifter er betalt. Opplev flere eventyr man kun gjør en gang i livet, luksuriøse innkvarteringer og matretter, uforglemmelige utflukter og mye mer. Du vil her bli behandlet som kongelig.

Med Leadership Retreat og Directors Retreat på plass, er Legacy Retreat-kvalifikasjonene blitt tilpasset for å rette seg kun mot de med Executive-rang, som starter med Pearl Executive.

Hvem kan kvalifisere seg? Pearl Executive og oppover
Når vil dette foregå? Avhenger av lokasjonen
Hvor vil dette foregå? På den mest attraktive destinasjonen i verden
Kvalifiseringsperiode: Januar – desember

Presidential Executive har anledning til å oppnå en eksklusiv VIP-pakke!

TRYKK HER for alle kvalifiseringsdetaljer.

Hvilken retreat vil du kvalifisere deg for iår? Sett deg mål med en gang for å påse at navnet ditt kommer på lista. Vi ser frem til å gi den en velfortjent reise for livet.

* Retreat -datoer skrevet over, er  kun omtrentlige eksempler. Lokasjoner, reiseplaner og tilleggdetaljer vil bli spesifisert nærmere avreisedato for hver retreat. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us