Ny Team Manager: Mary-Janne Nystøl


Ernæringsfysiolog, tobarns mor og tidligere interiørdesigner Mary-Janne Nystøl fortalte at virksomheten hennes har vokst stødig siden hun fikk tittelen som lagsjef. For å bli Team Manager jobbet hun tett med kollega Marianne Henriksen – som også nylig nådde tittelen – for å lage en forretningsplan rundt Purify-programmet.

Hun og Marianne oppmuntret lagene deres til å sette og nå mål med Purify-programmet og -produkter, med målet om å bli Team Manager i tankene. Mary-Jannes lederskap kombinert med lagets flid og arbeidsmoral gjorde det mulig.

«Vi jobber fra hjertene våre, som et lag, og drives av å være gode mennesker, gode rollemodeller og bygger hverandre opp», sa Mary-Janne. «På den måten vil vi alle lykkes».

Mary-Janne ble ernæringsfysiolog i 2013 i hjemlandet sitt Norge etter å ha utviklet matintoleranser som tvang henne til å endre livsstil. Mary-Janne kombinerer Synergy-bedriften hennes med jobben hennes som ernæringsfysiolog. Hun håper å bygge Synergy-bedriften hennes til et punkt der hun har mer fritid mens hun kan hjelpe så mange mennesker som mulig leve sunnere liv gjennom hennes kunnskap.

«Jeg ville hjelpe andre gå igjennom de samme kostholdsendringene jeg måtte gjennomgå, med alle fordelene som følger», sa Mary-Janne. «Det er mange mennesker der ute som trenger hjelp til å foreta enkle endringer for en bedre livsstil».

En tur til Utah i mars 2015 forandret alt for Mary-Janne. Hunn identifiserte med topplederne hun møtte i Synergy, og ble spesielt inspirert av Double Presidential Dianne Leavitt. Hun ble overrasket over produksjonsanlegget og fikk se The Hughes Center for Research and Innovation bare to uker etter den åpnet. Som ernæringsfysiolog sa Mary-Janne at det var viktig at hun bekreftet kvaliteten og potensen til Synergy-produkter før hun markedsførte de for sine kunder.

«Jeg ser frem til å se laget mitt lykkes, og se de i laget mitt nå deres mål og drømmer. Jeg vet at det snart kommer til å skje ».

CONVERSATION

Instagram

Follow Us