cGMP-sertifisering

I juni 2010 dokumenterte US FDA (Food and Drug Administration) de bestemte kravene som er pålagt alle produsenter av ernæringstilskudd. Mange firmaer innen ernæringstilskuddsbransjen velger å sette bort produksjonen til tredjeparts produsenter på grunn av tiden det tar, innsatsen som kreves og pengene det koster å implementere og overholde disse retningslinjene.

Synergy WorldWide er innstilt på å gi deg verdens absolutt beste ernæringstilskudd. Vi fører kontroll med hver eneste produksjonsprosess fra begynnelse til slutt, fordi vi produserer våre produkter på egne anlegg og overholder alle kvalitetsstandarder som er fremsatt i de forskjellige offentlige organene. Dermed kan vi garantere kvaliteten, sikkerheten og renheten av produktene, fordi vi utvinner, tester og produserer dem selv.

cGMPs retningslinjer blir pålagt og håndhevet på alle trinn i produksjonen – fra utvinningen av råmaterialene og produksjonsprosedyrene til grundig opplæring av de ansatte og forholdene på anleggene.

Les alt om Synergys engasjement når det gjelder kvalitet i brosjyren Kvalitetssikring. Klikk her for å laste ned og lese..

CONVERSATION

Instagram

Follow Us