GM-melding: Juli 2013

Kjære Synergy WorldWide-team,

For hver uke som går fortsetter skandinaviske markeder å oppleve suksess og vekst innen Synergy WorldWide. Jeg håper dere alle har tatt dere tid til å utforske den nye designen og verktøyene som finnes på våre oppdaterte finske og norske nettsteder. Disse nye nettstedene ble etablert i juni og vil fungere som viktige instrumenter for å fremme vekst i markedene våre.

En annen triumf i juni var vår Gold Camp, som ble arrangert i Tromsø. Alle deltakere fikk med seg store mengder energi og lidenskap for Synergys budskap og produkter. Jeg håper dere forlot Gold Camp med nye ideer og ambisjoner, sammen med en dypere forståelse av Synergy-fordelen. Gratulerer til alle som var kvalifisert for første gang, og til alle returnerende kvalifiserte for å være berettiget til å delta.

Våre nålenivåvinnere i juni oppnådde sju punkter på anerkjennelsestavlen for gulltitler. En flott prestasjon blant dere som avanserte, og gratulerer til våre teammedlemmer for Østerrike for å ha oppnådd rangeringen teammanager og teamleder. Sommermånedene er ofte de mest utfordrende for teammedlemmer, men til tross for sommerens hindringer fortsetter våre teammedlemmer å utvikle sine virksomheter. Jeg blir begeistret når jeg ser hva dere har oppnådd i juli.

Sommeren raser forbi, og snart er det duket for den lenge etterlengtede Global Summit i Seoul i Sør-Korea! Har du gjort dine reservasjoner? Mange av dere øker stadig de koreanske kontantbonusene. Husk at dere kan tjene €3 000 til dekning av dette årets Global Summit. Spor fremdriften din på bloggsiden for Korea-kontanter eller gjennom Pulse. Dette arrangementet vil skille seg fra alt du har vært med på så langt, så det er viktig å delta! Klikk her for å kjøpe billetter.

I denne fasen av livet mitt føler jeg meg bedre enn noen gang. Jeg vet at uten V3 System ville jeg ikke hatt samme utholdenhet og generelle velvære som jeg opplever i dag. Disse produktene gir meg tilgang til den naturlige energien jeg trenger for å trives i hverdagen. Jeg håper at dere, i likhet med meg, opplever de livsforvandlende fordelene som følger av å ta V3 System daglig.

Jeg ønsker alt det beste for virksomhetene deres,

Bengt Emanuelsson
Generaldirektør
Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us