Legacy Retreat 2014: Oahu, Hawaii!Bli med oss til Oahu, Hawaii!
Opplev øylivet med Synergi på Hilton Hawaiian Village der Legacy Retreat 2014 skal arrangeres! Nyt både solen og bølgene på Hawaii, foruten morsomme aktiviteter og opplevelser på Synergys regning, 12 til 16 januar.

Slik kvalifiserer du for Legacy Retreat:

De som kvalifiserer for første gang: Tjen 10 Legacy Retreat-poeng innen 31. desember 2013, og dermed kvalifiserer du for Legacy Retreat i 2014 på Hilton Hawaiian Village! Du kan tjene opptil 3 poeng per måned. Fullfør alt det følgende i løpet av en måned for å tjene 1 poeng:
  • Hold Autoship aktivert
  • Bli betalt som Team Director
  • Spons personlig to (betalt som) Team Leaders eller høyere
*Du kan tjene 2 poeng i løpet av en måned ved å gjennomføre alt det ovenstående og bli betalt som Team Elite den aktuelle måneden. Du kan tjene 3 poeng i løpet av en måned ved å gjennomføre det ovenstående og bli betalt som Pearl Executive eller høyere den aktuelle måneden.

Husk at poengene overføres fra år til år, slik at du kan allerede ha opptjent noen poeng for Legacy Retreat 2014.

Alumn-kvalifikasjoner for Legacy Retreat: Hvis du allerede har deltatt på en Legacy Retreat, har du sjansen til å kvalifisere deg på nytt** for  å bli med i 2014. Alumn-kvalifikasjoner for Legacy Retreat kan oppfylles på én av følgende tre måter:
  • Oppnå Pearl Executive-graden for første gang 
  • Oppnå avansement til en ny grad over Pearl 
  • ELLER behold den høyeste pin-tittelen som Pearl eller høyere i 3 av 12 måneder
Kvalifikasjonstiden for ny kvalifisering er mellom 1. januar og 31. desember 2013.

**Disse nye kvalifiseringene gjelder bare for Legacy Retreat-alumner. Team Members må fremdeles oppfylle de opprinnelige kvalifikasjonene for å tjene sin første Legacy Retreat-tur.

Hvis du har eventuelle andre spørsmål om kvalifisering, eller vil finne ut om din kvalifikasjonsstatus, kan du kontakte kundeservice.

Se videoer med høydepunkter fra tidligere år

Se 2013 Legacy Retreat i Atlantis her>>
Se 2012 Legacy Retreat i Kauai her>>
Se 2011 Legacy Retreat i Maui her>>

CONVERSATION

Instagram

Follow Us