Les Synergys brosjyrer fra oppstartspakken gjennom Pulse

Logg på Pulse og finn Synergy WorldWides velkomstbrosjyre, brosjyre for kvalitetssikring og produktbrosjyre. Disse dokumentene er utarbeidet for at din virksomhet skal bli mest mulig vellykket, og de er gjort lett tilgjengelige, idet du deler Synergys verdier og fokus på fremragende produktkvalitet. Klikk ganske enkelt på kategorien «Ressurser» i Pulse. Du finner de tre brosjyrene under «Brosjyrer for Europa». Alle de tre brosjyrene finnes på samtlige tilgjengelige språk.


Klikk her for å logge på Pulse og se disse fantastiske verktøyene. Få et forsprang med å sette deg inn i brosjyrens innhold!

I velkomstbrosjyren vil du finne Synergys formålsparagraf og et brev til distributøren fra grunnlegger og adm. direktør, Dan Higginson. Du får også vite mer om Synergy Advantage og Synergys urokkelige kjerneprinsipper. Videre kan du lese mer om våre internasjonale humanitære tiltak, som er en viktig del av vårt engasjement, kalt Etterlat en arv.

Utforsk deretter Synergys produktbrosjyre. Denne brosjyren fremhever V3 Nutritional System, et system som ble nøye utviklet for å hjelpe deg å oppleve kroppens ytelse optimalt. Les om ProArgi-9+, PhytoLife og Mistify for å forstå hvordan hver formel vil bidra til din generelle helse.

Endelig vil du oppdage våre prisbelønte kvalitetsprodukter i heftet om kvalitetssikring. I dette heftet vil Synergy punkt for punkt utdype sin strategi for å bruke bare rene ingredienser i produktene og sørge for at hver eneste ingrediens og formel gjennomgår grundige testprosedyrer. Deretter får du en kort omvisning på fabrikken og lærer mer om de nøyaktige prosessene Synergys V3-produkter gjennomgår.

Hos Synergy WorldWide er vi sikre på at du vil få stort utbytte av dette materiellet idet du utvikler din Synergy-virksomhet. Brosjyrene og alt annet materiell i startpakken kommer snart til din region!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us