Oppdag fordelene med Synergy er oppgradert nettside!

Synergy WorldWide er begeistret for å kunngjøre at Norge nå har full tilgang til en fornyet, brukervennlig nettsted utviklet for å raskt og effektivt drive teammedlemmenes virksomheter fremover.

Hvis du ikke har sett den nye layouten ennå, sjekk det ut ved å klikke her!

Som en del av en global merkevare initiativ, opprettet vi en enkel, image-basert design som er skapt for enkelhets skyld, noe som gjør siden lett å navigere. Du vil finne flere ressurser og informasjon på hver side. Ta en titt på den oppdaterte handlekurven! Du vil se ferske bilder og beskrivelser detaljering de produktene du ønsker å kjøpe.

Sørg for å trekke opp Synergy hjemmeside på din mobile! Den mobile formatet er en responsiv design som gjenspeiler den nye nettstedets skarpe bilder og enkel navigering. Den rene layout vil gi deg optimal bruk av Synergy elektroniske verktøy.

Viktigst er at vår nye nettside er bygget rundt Synergy Advantage og understreker våre viktigste mål. Nettstedet gjør det klart at Synergy WorldWide er basert på tre ubevegelig prinsipper: integritet, kvalitet og stabilitet.

Vi er sikre på at denne nye design vil hjelpe deg med å dele Synergy Advantage gjennom sin lett-å-bruke verktøy og vil hjelpe deg til å spre sunn livsstil gjennom dine regioner.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us