Nedtelling til globalt toppmøte 2013!

Om bare noen få uker samles tusener av Synergy-distributører fra Europa, Asia, Nord-Amerika og Australia i en av verdens største byer i anledning det globale toppmøtet for 2013. Seoul i Korea er en megametropol som syder av spenningen rundt høykonjunktur, samtidig som byen har solide røtter i sin kulturelle historie. Vi gleder oss til å oppleve Seouls yrende byliv sammen med deg når vi skal samles om å feire et triumferende år for Synergy WorldWide.

Samtlige av arrangementene og møtene under toppmøtet holdes i flotte COEX Convention Center. Dette møtestedet ligger i hjertet av Gangnam-disktriktet i Seoul. Her får du med deg inspirerende kulturforestillinger og opplever teammedlemmer som viser sine talenter på scenen. Dessuten vil du få innsiktsfull trening og opplæring i Synergy sine planer for 2014.  Det globale toppmøtet er heller ikke komplett før vi har gitt vårt bifall til teammedlemmer som har avansert i gradene.

Klikk her hvis du vil se hele programmet for det globale toppmøtet.


Vi er svært glade for å presentere gjestetalerne for arrangementet i år. Hver taler bringer stor innflytelse og kunnskap til Synergy WorldWide, og vi gleder oss til å høre hva de har å dele med oss.

Synergys fire Double Presidential Executives er hovedtalerne på arrangementet. Lær fra Mark Comer, Dianne Leavitt, Yoon Tae Hwang og Han Tae Hwang når de forteller oss om hvordan de har lykkes i Synergy. Deretter får du høre fra medlemmer i selskapets ledelse, inkludert grunnlegger og konsernsjef i Synergy WorldWide, Dan Higginson, NSP COO Wynne Roberts, selskapets administrerende direktør Dan Norman og selskapets viseadministrerende direktør, Stewart Rutter.

Til slutt får du møte dr. Stacey Bell, vår SLMsmart-ekspert. Dr. Bell var tidligere fakultetsmedlem ved Harvard Medical School og har mer enn 40 års erfaring innen ernæring. Hennes kunnskap og ekspertise har vært avgjørende under formuleringen av den nye produktserien som nå skal lanseres på det koreanske markedet.

Nedtellingen har startet til dette etterlengtede arrangementet. Gjør deg klar til en uforglemmelig opplevelse på det globale toppmøtet for 2013.

Vi ses i Seoul!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us