Rank Fremskritt: Miimu Jaatinen, Pearl Executive

For mindre enn tre år siden var Miimu Jaatinen gravid, gikk på skolen og var engstelig for å ta opp lån for å få endene til å møtes. Miimu er nå gravid med sitt fjerde barn, eier sin egen bolig, har bil og forsørger mannen mens han går på skolen.


I august steg Miimu i gradene til Pearl Executive, en fantastisk bragd for hvilket som helst Synergy Team Member. Hun har vært en fremtredende leder i utviklingen av Synergy WorldWides suksess i Finland, og hennes vei til suksess er en inspirasjon for alle hun presenterer Synergys produkter til.

Miimu tilskriver mye av sin suksess til den sikre støtten fra sine sponsorer, Eric og Kati Gammals, som var de som introduserte henne til Synergy WorldWide. Hun tente umiddelbart både på V3 System og den høye kvaliteten på komponentene i det og på kompensasjonsplanen.

«Mine sponsorer er virkelig dyktige,» sa Miimu. «Jeg har hatt anledning til å snakke i hundrevis av timer på telefonen med dem. I begynnelsen visste jeg at jeg kunne regne med deres kunnskap, selv om jeg ikke kunne så mye om den forretningsmessige siden av MLM-selskaper, men jeg visste at de fungerte. Jeg visste også at jeg kunne stå 100 prosent bak produktene.»

Da Miimu begynte med Synergy, håpet hun å skjøte litt ekstra på inntekten med €300 per måned, slik at hun ikke trengte å låne penger av foreldrene sine. Familien hennes lever nå bra, sa hun, og de har råd til den livsstilen de alltid har ønsket seg, takket være suksessen med hennes Synergy-virksomhet. Dette innebærer at barna kan gå i en privat barnehage og at hun kan servere familien økologiske måltider.

«Du kan ikke kjøpe lykke for penger, men penger gjør deg mer fleksibel og du kan ta bedre valg,» sa hun.

Miimu har, som Pearl Executive, hatt muligheten til å berøre mange liv ved å dele fordelene til Synergy WorldWide. Selv om Miimu er glad for at hun har oppnådd graden Pearl Executive, er hun mer entusiastisk når det gjelder å følge med på hvordan enkeltpersoner i teamet hennes når sine mål ved å stige i gradene. Hun har hjulpet mange med å finne den økonomiske tilfredsheten hun selv opplever, og har hjulpet mange flere med å finne et kvalitetsmessig bra program som fungerer for den enkelte, for å ta vare på helsen.

«V3 System er et fabelaktig program,» sa Miimu. «Jeg har anstrengt meg mye for å leve et sunt liv, men dette systemet er så enkelt, og det dekker virkelig så mye av det vi ikke får tilført gjennom maten til daglig.»

Hver gang Miimu undersøker et nytt selskap eller produkt, er hun umiddelbart kritisk og skeptisk, sa hun, men etter hvert som hun fikk mer innsikt i Synergy, oppdaget hun at hun til og med likte detaljene om forretningsplanen. Når hun deler Synergys muligheter med nye Team Members, oppfordrer hun dem til å stille mange spørsmål. Miimu sa at det er befriende å vite at det er ingen ting å skjule, og jo mer hun snakker om Synergys produkter og kompensasjonsplan, jo mer imponert blir de som lytter til henne.

Når medlemmer blir lagt til teamet hennes, starter det med en forståelse for hvordan den enkelte kan ha glede av Synergys fordeler, basert på deres situasjon, sa Miimu. Én av de største fordelene Miimu fant med Synergy, var å kunne være hjemme med barna fremfor å finne pass til dem om dagen. Hun fant ut at presentasjonene hennes var mest effektive når hun hjalp andre å finne de nyttevirkningene som endret deres eget liv.

«Jeg hjelper dem til å ha en visjon for de mulighetene som kan skje med Synergy,» sa Miimu. «Det du trenger er en indre drivkraft. Du kan ikke bare drømme om mulighetene, du må gjøre en innsats for dem. Det er noe mange ikke er klare til å gjøre.»

Når Miimu tenker tilbake på de tre siste årene, har de vært som en virvelvind. Hun sa at det er uvirkelig å tenke på hvor langt hun har kommet som et Synergy Team Member i løpet av denne tiden. Livet hennes har virkelig endret seg til det bedre, og endeløse sjanser til nye muligheter ligger foran henne.

«Alle har et mål. Kanskje det er å få en større leilighet,» sa Miimu, «og Synergy er nøkkelen til å nå det målet. Når noen oppnår et annet pin-nivå, har de nådd et mål. Det beste med det hele er at jeg ikke er den eneste som får noe ut av å nå målene mine. Mange andre tjener også på det, slik at det er veldig lett å være fornøyd.»

CONVERSATION

Instagram

Follow Us